Hamburgerstraat 36 b , GRONINGEN

€ 215.000

Uiterst sfeervolle bovenwoning op de tweede en derde etage met groot, zonnig dakterras en aparte fietsenberging. Dit appartement (dertiger jaren bouw) kent een fraaie ligging aan de Hamburgervijver, het uitzicht vanuit onder meer de woonkamer is werkelijk fantastisch. Dit in combinatie met de keurige staat waarin het geheel zich bevindt zorgt voor een comfortabele woonplek.

Via de karakteristieke trapopgang bereikt u de toegangsdeur tot het appartement. De tweede etage bestaat uit de woonkamer en suite (ca. 30 m²) met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van het gebouw, een eerste slaap-/werkkamer (ca. 12 m²) met balkon aan de voorzijde, een dichte woonkeuken met inbouwapparatuur, vaste kastruimte (met o.a. wasmachineaansluiting) en tevens openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde en tenslotte een toilet met fonteintje.
Op de derde etage vindt u de badkamer met bad-/douchecombinatie en een tweede toilet. Bovendien op deze woonlaag een tweede en derde slaapkamer (ca. 9 en 18 m²). De grootste slaapkamer staat via openslaande deuren in verbinding met een riant dakterras op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- CV-combiketel 2001;
- lood gesaneerd;
- grotendeels dubbel glas;
- elektra vernieuwd.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur