Handellaan 9 , GRONINGEN

€ 215.000

In de groene, geliefde wijk Coendersborg ligt deze goed onderhouden, ruime EENGEZINSWONING met diepe zonnige tuin op het zuiden, achterom, vrijstaande stenen berging en een garagebox. De woning ligt nabij verschillende voorzieningen als de supermarkt, scholen, sportvoorzieningen en het mooie nieuw aangelegde station Europapark. Ook het centrum van Helpman en het bruisende centrum van de stad liggen op fietsafstand.

De woning is keurig onderhouden en volledig voorzien van dubbelglas. Het interieur van de woning is wel wat gedateerd. De grote raampartijen in de doorzon woonkamer maken de woonkamer heerlijk licht. De vrijstaande berging in de tuin, de garagebox en de zolder zorgen ervoor dat er veel bergruimte is.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal voorzien van plavuizen, toilet en trapopgang naar de verdieping, lichte doorzon woonkamer (30 m²) met toegang naar de achtertuin, keuken (6 m²) met provisiekast en wasruimte en eveneens een deur naar de zonnige achtertuin.

Verdieping:
Ruime overloop, maar liefst vier slaapkamers van respectievelijk 8 m², 11 m², 13 m² en 6 m², een eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. De zolder is middels een vlizotrap bereikbaar.

Zolder:
Ruime zolder, cv combi (wand)ketel.

Bijzonderheden:
- mooie locatie met veel privacy en redelijk vrij uitzicht zowel voor als achter
- volledige dubbele beglazing en gevelisolatie
- buitenom geschilderd in 2014
- vrij parkeren voor de deur
- eigen garage op een achter de woning gelegen terrein

Perceeloppervlakte
245 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
330 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur