HarenerHolt type Onyx , HAREN GN

€ 315.000

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk het HarenerHolt. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

Woningtype Onyx is een helft van een dubbel woonhuis, gelegen aan de rand van het plangebied. Alle twaalf woningen hebben een voor- en achtertuin. Alle achtertuinen zijn te bereiken via een achterpad. De woningen hebben extra diepe achtertuinen om verzekerd te zijn van zon gedurende de dag. Op uw eigen kavel heeft u voldoende ruimte om twee auto's achter elkaar parkeren, ook worden er in de omgeving openbare parkeervakken aangelegd.

Bij binnenkomst ziet u een royale entreehal met garderobe, meterkast, trap naar de eerste etage en toegang tot toilet en de woonkamer. Voor de lichte en grote woonkamer heeft u verschillende indelingsmogelijkheden, zo kunt u kiezen om de woonkamer aan de straatzijde dan wel aan de tuinzijde te positioneren. Bovendien is het een optie om de woonkamer aan de voorgevel uit te breiden met een erker. Ook de keukenindeling kunt u in overleg naar eigen inzicht bepalen.
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, laatst genoemde ruimte wordt casco opgeleverd. U kunt de uitvoering en inrichting geheel naar eigen wens samen met uw sanitairleverancier vormgeven.
De tweede etage is door middel van een vaste trap te bereiken. Deze ruimte biedt plaats aan bijvoorbeeld de cv ketel en de aansluiting voor een wasmachine. Verder zou hier prima een extra slaapkamer of juist een werkkamer gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- de genoemde prijs is een vanaf prijs;
- tuinligging kavels 40 t/m 45 zuid - oost & 46 t/m 51 noord west;
- dit plan valt onder SWK garantie- en waarborgregeling;
- ruime kavels tot 445 m²
- woonoppervlakte 160 m²;
- begane grond en eerste etage voorzien van vloerverwarming;
- houten buitenkozijnen;
- standaard voorzien van twee zonnepanelen (uitbreiding is mogelijk);
- voorzien van stenen garage;
- ruime stallingsruimte welke dienst kan doen als garage of extra slaapkamer/badkamer of kantoorruimte.

De actuele beschikbaarheid van de woningen is te volgen op de site van de makelaar.

Woonoppervlakte
161 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
530 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur