HarenerHolt type Smaragd , HAREN GN

€ 177.500

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk het HarenerHolt. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

Woningtype Smaragd is een rijwoning, gelegen aan de rand van het plangebied. Alle tien woningen hebben een zeer gunstig gesitueerde achtertuin op het zuidwesten. Deze woningen hebben een privé parkeerplek op eigen kavel aan de achterzijde. Bovendien zijn er diverse openbare parkeervlakken in de buurt.

Bij binnenkomst ziet u de entreehal met garderobe, meterkast, trap naar de eerste etage en toegang tot toilet en de woonkamer. De woonkamer is licht, mooi van formaat en tuingericht. De voorzijde van de begane grond is gereserveerd voor de keuken.
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, laatst genoemde ruimte wordt casco opgeleverd. U kunt de uitvoering en inrichting geheel naar eigen wens samen met uw sanitairleverancier vormgeven.
De tweede etage is door middel van een vaste trap te bereiken. Deze ruimte biedt plaats aan bijvoorbeeld de cv ketel en de aansluiting voor een wasmachine. Verder zou hier prima een extra slaapkamer of juist een werkkamer gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- de genoemde prijs is een vanaf prijs;
- dit plan valt onder SWK garantie- en waarborgregeling;
- begane grond en eerste etage voorzien van vloerverwarming;
- houten buitenkozijnen.

Perceeloppervlakte
127 m2
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
395 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur