HarenerHolt type Topaas , HAREN GN

€ 196.000

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk het HarenerHolt. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

Woningtype Topaas is een rijwoning, gelegen in het hart en deels aan de rand van het plangebied. Alle elf woningen hebben een voor- en achtertuin waarbij geldt dat de achtertuinen via een achterpad zijn te bereiken. Ongeveer de helft van de woningen heeft de achtertuin gericht op het zuiden, deze zijn dan ook ideaal qua bezonning. De overige woningen hebben extra diepe achtertuinen om ook verzekerd te zijn van zon gedurende de dag. Op verschillende plekken in de directe omgeving worden parkeervakken aangelegd.

Bij binnenkomst ziet u de entreehal met garderobe, meterkast, trap naar de eerste etage en toegang tot toilet en de woonkamer. De woonkamer is licht, mooi van formaat en tuingericht. Als optie bij deze woning heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een compacte entreehal. Hierdoor ontstaat aan de voorzijde van de woning ruimte voor een eetkamer, de keuken verplaatst dan naar het midden van het huis.
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, laatst genoemde ruimte wordt casco opgeleverd. U kunt de uitvoering en inrichting geheel naar eigen wens samen met uw sanitairleverancier vormgeven.
De tweede etage is door middel van een vaste trap te bereiken. Deze ruimte biedt plaats aan bijvoorbeeld de cv ketel en de aansluiting voor een wasmachine. Verder zou hier prima een extra slaapkamer of juist een werkkamer gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- de genoemde prijs is een vanaf prijs;
- dit plan valt onder SWK garantie- en waarborgregeling;
- begane grond en eerste etage voorzien van vloerverwarming;
- houten buitenkozijnen;
- standaard voorzien van twee zonnepanelen.

Perceeloppervlakte
148 m2
Woonoppervlakte
141 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur