Harenerholt type Zirkoon , HAREN GN

€ 344.500

Nu in verkoop: 10 Royale halfvrijstaande villaâs.

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk het HarenerHolt. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

Het huis van uw dromen
Bij het deelproject Zirkoon kunt u zelf kiezen hoe u wilt wonen! Gaat u voor de fraaie erker, een Oud Hollandse gevel aan de zijkant of kiest u voor de klokgevel aan de voorzijde. Kiest u voor een kavel met een mooie donkere baksteen of toch voor lichtere baksteen variant. Naast de keuzes aan de buitenkant zijn er ook veel mogelijkheden voor de binnenzijde. Zo stelt u zelf uw droomhuis samen.

De uitstraling
De woningen gelegen in Het HarenerHolt zijn allemaal woningen me allure. De Zirkoon heeft Oud-Hollandse architectuur. Dit kenmerkt zich in de herkenbare klokgevel aan voor- of zijkant. Het gevelmetselwerk wordt verfraaid met gestapeld en uitstekend metselwerk naast de kozijnen. De woningen hebben een hoge mate van individualiteit door de verschillende kleuren van het metselwerk. De woningen worden uitgevoerd met moderne materialen met nagenoeg geen onderhoud. Zo zullen de woningen uitgevoegd worden met kunststof kozijnen. Ook zullen de woningen met zinken afdekkers en hemelwaterafvoeren worden verrijkt.

Kenmerken woningtype Zirkoon:

- Oud Hollandse architectuur
- Gebruiksoppervlakte 169 m2
- Alle woningen zijn uniek
- Veel mogelijkheden voor extra wensen
- Kavels van 322 tot 368 m2

Woonoppervlakte
169 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
600 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur