Hazelaarpad 9 , ZUIDLAREN

€ 189.000

Verrassend ruime, gemoderniseerde en uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met 4 slaapkamers en tuin op het westen. Tevens is het mogelijk een stenen garage voorzien van electra, direct achter het huis, bij te kopen.
Gelegen in het prachtige brinkdorp Zuidlaren in de rustige en groene wijk Westlaren met scholen, winkels, sportfaciliteiten, speelplaatsen en een fantastisch natuurgebied de Drentse Aa op loopafstand.
Tevens zijn de uitvalswegen naar Emmen, Groningen en Assen zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal, zwevend toilet met fonteintje (2007), trapopgang, kelderkast, lichte L-vormige woonkamer van circa 36m² met openhaard.
Moderne half open en tuingerichte keuken uit 2004 voorzien van inbouwapparatuur; 4 pitsgasfornuis, afzuigkap, combi magnetron, koelkast en vaatwasmachine. Aansluitend de bijkeuken van circa 12m² met wasmachine aansluiting, grote inbouwkast, bergzolder en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met inbouwkast en toegang tot drie slaapkamers van circa 8m² aan de voorzijde, circa 11m² aan de voorzijde met vaste wastafel en toegang tot het balkon. Derde slaapkamer van circa 15m² aan de achterzijde met vaste wastafel.
Moderne, luxe badkamer met vloerverwarming, handdoekenradiator, douchecabine met thermostaatkraan, duobad en tweede zwevend toilet.

Tweede verdieping te bereiken via een vaste trap:
Overloop met veel bergruimte ook achter de knieschotten, vierde kamer van circa 10 m² met veluxraam.

Aan de voor en achterzijde van het huis bevindt zich een fraaie tuin met zonneterras, houten fietsenberging en een achterom naar de eventueel bij te kopen vrijstaande stenen garage voorzien van elektra.

Bijzonderheden: Deze sfeervolle woning is voorzien van dubbelglas en grotendeels van kunststof kozijnen.
Kortom een heerlijk ruim huis in een gezellige buurt.

Perceeloppervlakte
238 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
360 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur