Helper Brink 61 155 , GRONINGEN

€ 85.000

Helper Brink 61 â 155 te Groningen

Op de zuid-westhoek van de Groenesteinflat, op de zesde etage treft u dit keurige maar vooral zonnige appartement aan. Het uitzicht over de zuidzijde van Groningen is werkelijk formidabel.

De serviceflat Groenestein biedt u de gelegenheid om op een aantrekkelijke locatie zelfstandig te wonen, maar dan onder het genot van veiligheid en service hetgeen uw woonplezier zeker ten goede komt. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website www.serviceflatgroenestein.nl.

Het appartement ligt zoals aangegeven op de zesde etage. Uiteraard bereikt u het appartement per lift. Via de hal/entree zijn zowel de dichte keuken als ook de woonkamer en het toilet toegankelijk. Vanuit de woonkamer komt u in de ruime slaapkamer welke vervolgens toegang biedt tot de badkamer.
Vanuit zowel de woonkamer als ook de slaapkamer is het balkon bereikbaar, de ligging pal op het westen zorgt voor een heerlijke namiddagzon op uw eigen buitenruimte.

Per maand betaalt u â¬560,- aan de Vereniging van Eigenaars, vanzelfsprekend krijgt u hier heel wat voor terug. Om u een idee te geven willen we een aantal zaken noemen:

- onderhoud van het gebouw;
- onderhoud van de liften;
- schoonhouden van de algemene ruimten;
- huur van de boiler voor het warme water;
- stookkosten;
- waterverbruik;
- alarmering (24 uur);
- brandverzekering;
- etc.

Neemt u voor meer informatie over de verkoop van dit appartement contact op met ons kantoor, telefoonnummer 050-5262000.

Aanvaarding is in overleg spoedig mogelijk.

Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
195 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur