Helper Kerkstraat 30 a , GRONINGEN

€ 129.900

Plan Helper Kerkstraat in hartje Helpman

Woningcorporatie Lefier uit de stad Groningen heeft in deze gezellige straat mooi bezit in de vorm van fraaie vooroorlogse beneden- en bovenwoningen.

Lefier is in augustus 2013 gestart met dit grootschalige woningverbeteringsproject in de Helper Kerkstraat en de Coendersweg, in de zeer populaire wijk Helpman in de stad Groningen. Naar verwachting zullen alle werkzaamheden in april 2014 afgerond zijn. De koopsommen van de woningen zijn zéér interessant voor deze locatie!

Een uitgebreid pakket aan maatregelen heeft ertoe geleid dat deze woningen er prima bijstaan! Daarnaast heeft u als potentiële koper de gelegenheid om te kiezen voor een of meerdere âupgrade pakkettenâ voor de binnenzijde van de woning, hiermee maakt u uw droomwoning werkelijkheid!

De woning die hier gepresenteerd wordt betreft de bovenwoning op nummer 30a. Een ruime bovenwoning met onder meer een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, vier slaapkamers, een balkon en een grote vliering.

Er worden drie pakketten aangeboden waar u als koper uit kunt kiezen: een stucwerkpakket (stucen van alle wanden), een luxe keuken met inbouwapparatuur en/of een luxe ruime badkamer ter plaatse van één van de slaapkamers. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten tijdens een rondleiding, u bent van harte welkom!

Bijzonderheden:
- projectnotaris: notariskantoor Cohen, 9722 HA Groningen, De Savornin Lohmanlaan 1;
- Vereniging van Eigenaars is actief;
- fietsenberging aanwezig;
- kamergewijze bewoning is niet toegestaan.

Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur