Helper Oostsingel 12 -b, GRONINGEN

€ 495.000 kosten koper

Achter de oude geveltjes van de Helper Oostsingel, ligt dit fraaie besloten hofje met recent gebouwde woningen (2012) aan het water. De woningen zijn modern vormgegeven en zeer ruim van binnen. Voor de woning zijn 3 parkeerplaatsen voor de eigenaren beschikbaar. Dit is een woning voor een zonaanbidder, die niet te veel tuin wil onderhouden. Naast een ruim terras aan het water, heeft de woning diverse buitenruimtes. Je kunt de hele dag van de zon genieten!

INDELING:

Begane grond:
Entree/hal met white wash-eiken vloerdelen die toegang geeft aan de garage, de ruime kamer aan de achterzijde met terras aan het water, een kleine badkamer een ruim toilet met fonteintje en de meterkast.
De garage meet circa 16 m² en heeft openslaande deuren. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een handkoekradiator. De ruime kamer aan de achterzijde kun je als woonkamer/slaapkamer gebruiken. Deze kamer heeft een eigen pantry met spoelbak en bergkast. Via de schuifpui betreedt je het terras op het noordwesten aan het water. Hier is het aangenaam vertoeven aan het einde van de dag, na het werk nog even lekker in de zon. En met uitzicht over de waterpartij.

Trap naar:
1e woonlaag:
Via een mooie essenhouten trap bereik je de ruime woonkamer met open keuken en ruim balkon op het zuiden. Door de grote ramen valt veel licht binnen, dit voelt heel erg goed aan. Op het balkon schijnt de zon (bijna) de hele dag.
De moderne keuken is voorzien van een breed 5pits gasfornuis met wokbrander, een ruime Bauknecht koeler, een Bosch combi oven, een afzuigkap, een rvs spoelbak met Quooker en een Bosch vaatwasser. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel. Beide gevels beschikken over een grote schuifpui.

Trap naar:
2e woonlaag:
Wederom via een mooie essenhouten trap bereik je de ruime hal/overloop. Via deze overloop betreedt je de ouderslaapkamer circa. 16 m², bergkast met wasmachine aansluiting, mv box en omvormer voor de zonnepanelen, 2e slaapkamer circa. 9 m² met kast, schitterende badkamer met ruime douchehoek, ligbad, toilet, bidet en een dubbel wastafelmeubel. Badkamer is verder voorzien van vloerverwarming en een designradiator.

Trap naar:
3e woonlaag:
Via een wit gelakte trap bereik je de laatste verdieping met een grote kamer van circa 30 m² en ook weer met een mooi balkon. Hier is ook nog een ruime berging/zolder gecreëerd.

ALGEMEEN:
- Meterkast met 8 groepen en voorzien van slimme meters
- 11 Zonnepanelen
- Anti kalkinstallatie
- 2x Essen trap
- Somfy elektrisch bediende screens en knikarm zonneschermen
- Woning volledig voorzien van HR++ dubbel glas
- Naast de ruimte voor de garage heeft de woning 2 parkeerplaatsen aan de rand van het hofje (P2 en P3)

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
123 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
49 m2
Inhoud
442 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, beschutte ligging
Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur