Helpermaar - Xprezzo boog , GRONINGEN

€ 354.000

Helpermaar - Xprezzo: de plannen worden in uw voordeel veranderd! Het doel: meer woning tegen een aantrekkelijker investering!

De verandering zit 'm met name in de verdeling van de woningen op de kavels. Niet acht op een rij maar twee blokjes van vier (rechte woningen) en niet drie blokken van zes maar 2/1 kapwoningen (boogwoningen).

De impressies geven het beeld van de oorspronkelijke plannen aan maar hiermee krijgt u nog steeds een goed idee van de beoogde kwaliteit. Wel kunnen wij u nu alvast meer informatie geven over de prijsrange waarbinnen de woningen zullen vallen. De rechte woningen tussen â¬270.000,-- en â¬295.000,-- v.o.n. en de 2/1 kapwoningen tussen â¬354.000,-- en â¬375.000,-- v.o.n.

Kenmerkend voor deze woningen is de eigen identiteit, die straalt er werkelijk vanaf. Een persoonlijke mix van vorm, kleur en materiaal. Het individuele karakter van de diverse gevelaanzichten onderstreept dit. De huizen worden voorzien van veel glas waardoor daglicht vrij spel krijgt. En wat dacht u van het op de zon gerichte dakterras? Op fiets- en loopafstand van Helpermaar vindt u winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum Helpman), scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en bushaltes. Bovendien ligt het stadscentrum maar bijvoorbeeld ook het Centraal Station op ongeveer 10 fietsminuten.

U bent bij ons op kantoor van harte welkom, wij praten graag met u verder over de mogelijkheden en het reserveren van een beschikbare kavel naar uw keuze.

Perceeloppervlakte
239 m2
Woonoppervlakte
174 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
595 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur