Helwerd 6 , GRONINGEN

€ 350.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs!

Modern wonen in een historische omgeving. Op en top bijzonder wonen.

Markante halfvrijstaande woning in het Reitdiepwijk, een prachtige natuurlijke overgang van stad naar ommelanden. In Reitdiepwijk is het genieten van de landelijke sfeer en biedt volop ruimte en vrijheid. Scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer binnen handbereik. De streek is bekend vanwege de oude waterwegen waar het brede Reitdiep er één van is. Door het rijkelijk aanwezige groen is het bijzonder prettig wonen. Het woonplezier wordt nog verder vergroot door de dorpse sfeer.

De woning heeft een bijzonder karakteristieke ronde kap en is zodanig ontworpen dat het veel comfort, rust en privacy biedt. De ruime woning heeft een brede living (6 m) met schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer is het onbekommerd genieten van het vrije uitzicht over het omringende landschap. De luxe keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is zeer licht door de grote ramen die uitkijken over de voortuin en de straat.

INDELING

Begane grond:

U komt de woning binnen via de entree aan de zijkant, halverwege de oprit naar de berging/garage. In de hal bevinden zich het toilet, meterkast, trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de ruime woonkamer met sfeervolle gaskachel en open keuken met spoeleiland. De keuken is voorzien van een 5-pits kooktoestel met wokbrander, koel/vries combinatie en Miele stoomoven, afzuigkap, vaatwasser. Vanuit de woonkamer bereikt u de zonnige achtertuin met vrij uitzicht.

1e verdieping:
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers van 17 m2, 11 m2 en 8 m2. De moderne badkamer is voorzien van luxe sanitair; brede wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche.

2de verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping die zowel aan de voor als achterzijde een raam heeft. De zolderruimte is voorzien van wasmachine aansluiting en cv. Tevens is er een vierde slaapkamer ruim 22 m2.

Bijzonderheden:
- Let op: het betreft hier een vanafprijs;
- Speels opgezette wijk;
- Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;
- Volledig geïsoleerd;
- Mechanische ventilatie;
- Bouwjaar 2007;
- Een leuk detail; de straat is benoemd tot âLeukste straat van Nederlandâ. http://www.youtube.com/watch?v=qenf0S0SaQU

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu een bezichtiging in.

Perceeloppervlakte
309 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
23 m2
Inhoud
495 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur