Hendrickjen Hartliefslaan 1 , EELDERWOLDE

€ 349.000

Meer letterlijk kunnen we âwonen op de grens van stad en ommelandâ niet aanbieden. Deze door Groninger architect D.M. Flikkema getekende hoekwoning ligt namelijk op korte afstand van de stad Groningen en grenst tegelijkertijd aan het natuurgebied van de Peizermaden. Het rustieke uitzicht is eindeloos en verveelt nooit.

Het moderne ontwerp van dit riante hoekhuis kenmerkt zich door een geheel eigen identiteit, mede dankzij de niveauverschillen en de deels hoge plafonds (in de woonkamer ruim 4,5 meter!). De keuken hangt als het ware tussen woonkamer en de bovenste etage en heeft daarmee via de enorme glaspui in de westgevel een schitterend uitzicht over de aangrenzende natuur.

U komt binnen in de ruime hal met toilet, toegang tot de garage/berging en de korte trapopgang naar het niveau van de woonkamer en vervolgens de langere trapopgang naar het niveau van de keuken. Een uiterst speelse en onderscheidende indeling. De drie slaapkamers (ca. 9, 12 en 19 m²), de badkamer, het separate toilet en de techniekruimte vindt u tenslotte op de bovenste woonlaag.

De huidige eigenaars hebben de afwerking keurig verzorgd. De keuken is luxe en ruim voorzien van apparatuur en ook het sanitair is zoals je dat in een dergelijke woning mag verwachten.

De hoekligging geeft ultieme gelegenheid om buiten te zijn. Aan de zuid-west zijde ligt de fraai aangelegde tuin met vijver en fraaie terrassen waar de middag- en ondergaande avondzon vrij spel heeft.

Bijzonderheden:
- Fraaie hardhouten trap;
- Aanrechtblokje met stromend water in berging op begane grond;
- Basisonderwijs op loopafstand;
- Omgeven door natuurgebieden en veel water;
- Parkeergelegenheid zowel in de parkeervakken als op eigen terrein.

Perceeloppervlakte
375 m2
Woonoppervlakte
145 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Inhoud
625 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur