Henri de Wolflaan 4 , VEENDAM

€ 469.000 kosten koper

In de gewilde straat Henri de Wolflaan in de woonwijk ''Buitenwoel-Golflaan'' staat deze schitterende onderhoudsarme, vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers. De tuin is luxe afgewerkt en beschikt over een mooie overkapping (voorzien van 16 zonnepanelen) met aangrenzend een houten berging. Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes, ook op minder mooie dagen kan er lekker buiten gezeten worden. De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk en is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Veendam. In de directe omgeving bevinden zich verscheidende faciliteiten zoals op loopafstand de basisschool, middelbare school, sportverenigingen, golfbaan en een subtropisch zwembad. Binnen een mum van tijd bent u met de auto op de N33 die u binnen 30 minuten naar zowel Groningen of Assen brengt. Ook is Veendam voorzien van een goede trein- en busverbinding.

INDELING

Begane grond
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Verder treft u in de hal het toilet met hangend wandcloset en een fonteintje. Tevens aan de linkerkant bevind zich de meterkast. Vanuit de entree kom je in de woonkamer (ca. 28 m²) met ruime open keuken (ca 19 m²). De keuken is uitgerust met een combimagnetron, inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak en een vaatwasser. De bijkeuken is zowel vanuit de entree/hal als vanuit de keuken bereikbaar en beschikt over wasmachineaansluiting. De woonkamer, keuken en hal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 13 m², 14 m² en 12 m², een studeerkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche. De badkamer wordt verwarmd middels vloerverwarming.

2e Verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers van respectievelijke ca. 13 m² en 10 m², en twee ruime bergingen.

Tuin
De tuin is gelegen op het oosten dus dat betekend dat je heerlijk kunt genieten van de ochtend en middag zon. Over de gehele lengte is een overkapping met aangrenzende berging aanwezig, welke voorzien is van ingebouwde sauna.

BIJZONDERHEDEN

- Energielabel A.
- Ruime overkapping.
- 5 Slaapkamers.
- 16 zonnepanelen op de overkapping (opbrengst laatste jaar 5.000 kW).
- Geheel kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Rolluiken op de begane grond.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
475 m2
Woonoppervlakte
184 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Schilddak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
20 m2
Inhoud
687 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel, schuifpui, sauna

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur