Heratemaheerd 6 , GRONINGEN

€ 319.000 kosten koper

Royaal vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage en kantoorruimte aan een rustige, niet doorgaande straat gelegen. De woning is zeer geschikt om wonen en werken te combineren.
De woning beschikt over een zonnige tuin rondom en ruime parkeergelegenheid met een brede oprit.

De woning ligt nabij de uitvalswegen van de ringweg Noord. En op de fiets bent u in 15 minuten in het centrum van de stad. Daarnaast is er een uitstekende openbaar vervoersverbinding vanuit de wijk. In de wijk vindt u verder diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentra, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en ook een grote bouwmarkt is dicht in de buurt. Ook recreatiegebied Kardinge en sportcentrum Kardinge liggen om de hoek en zijn uitstekend op de fiets bereikbaar. En wilt u de hond uitlaten of gewoon lekker wandelen dan bent in 2 minuten lopen bij het Boterdiep. Langs het Boterdiep ligt een parkachtige omgeving met een fietspad en diverse wandelpaden.

Indeling:

Begane grond:
Entree / hal met trapopgang; toilet; ruime L-vormige woonkamer van 54.5 m² met open haard en een pui met een brede openslaande tuindeur; halfopen keuken met hoekopgesteld keukenblok met inbouwapparatuur; bijkeuken 8.2 m² met aansluitingen voor wasmachine en vaatwasser. Vanuit de bijkeuken is er een doorgang naar de tuin en een doorgang naar de garage van 23.4 m²; toegang tot kantoorruimte van 8.6 m²; diepe berging; slaap/werkkamer van 10.7 m².

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers; 1e slaapkamer van 13.5 m² met kastruimte en toegang tot het balkon; 2e slaapkamer van 11.6 m² met toegang tot het balkon; 2 slaapkamers van 9.6 en 7.7 m² elk met eigen kastruimte; apart 2e toilet; badkamer van 6.1 m² met ligbad, douche en dubbele wastafel; balkon.

Tweede verdieping:
De zolderberging is bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin:
De royale groene tuin beschikt aan de achterzijde (zuidwest gelegen) over een tweetal terrassen, waarvan het terras grenzend aan de woning deels is overkapt. De tuin biedt veel privacy en kijkt uit op het groen.

Bijzonderheden:
- Goed geïsoleerd woonhuis, voorzien van heteluchtverwarming.
- Perfect geschikt voor werken aan huis (onder andere mogelijk: Bed & breakfast, kantoorruimte, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening en kinderopvang of praktijkruimte).
- Zonnige tuin, achtertuin gelegen op het zuidwesten.
- Perceeloppervlakte: 499 m².

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
499 m2
Woonoppervlakte
176 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
29 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
29 m2
Inhoud
720 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Hete lucht verwarming, open haard
Warm water
Geiser huur

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur