Hoornsedijk 1 -c, GRONINGEN

€ 625.000 kosten koper

Een unieke kans! Gelegen op een prachtige locatie in de buurt van het Hoornse Meer en aan de rand van de stad. Hier vind je deze bijzondere onder architectuur gebouwde woning met vrij uitzicht aan bijna alle kanten. De excentrieke indeling leent zich uitstekend voor diverse doeleinden. Een woning die een bezichtiging meer dan waard is.
De woning is gebouwd in 1991 en bevindt zich op een kavel van maar liefst 669 m².

Je vind hier de perfecte balans tussen weids wonen en de gemakken van de stad Groningen, die in minder dan tien minuten per fiets te bereiken is. Genieten van het geluid van de vogels in het voorjaar en de frisse buitenlucht doe je op het dakterras of in de tuin van maar liefst 558 vierkante meter.

Voor een dagje uit hoef je niet ver te reizen, in de directe nabijheid bevinden zich namelijk diverse natuur en recreatiegebieden zoals het Hoornsemeer en het Hoornsepark. Wil je toch iets verder weg, dan zijn de uitvalswegen (A28 en A7) naar alle kanten ongekend snel en gemakkelijk te bereiken.

INDELING

Begane grond
Vanuit de hal zijn de twee ruime slaapkamers op de begane grond toegankelijk. Slaapkamer 1 beschikt over een eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Vanuit deze slaapkamer heb je direct toegang tot de prachtige tuin. Slaapkamer 2 beschikt eveneens over een eigen badkamer, deze is uitgerust met een bad en een wastafelmeubel. Verder vind je op de begane grond een bijkeuken, een gastentoilet, de meterkast (12 groepen) en natuurlijk de inpandige garage.

1e Verdieping
Bij binnenkomst op de begane grond is de bijzondere balustrade trap naar de 1e verdieping ongetwijfeld direct opgevallen. Via deze trap bereik je het woon- en eetgedeelte dat heerlijk open en ruimtelijk is opgesteld. De vide die plaats bied aan een ruime eethoek geeft toegang tot het dakterras aan de achterzijde. De sfeervolle woonkamer met verlaagd plafond zorgt in combinatie met de gashaard voor een gezellig en huiselijk gevoel. De raampartij die aan de achterzijde van plafond tot op de vloer reikt, zorgt voor optimaal lichtinval en laat u genieten van het uitzicht op eigen tuin.

De half open keuken is voorzien van een oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductieplaat met afzuiger en een Quooker. Achter een deur in de keuken bevind zich de bijkeuken met pantry waar meer dan voldoende ruimte is voor het opslaan van proviand, servies of huishoudelijke middelen.

2e Verdieping
Via de splittrap bereik je de atelierruimte op de 2e verdieping. Deze ruimte met bijzonder boogplafond is zeer geschikt als thuiswerkplek, maar leent zich ook uitstekend voor creatieve doeleinden zoals een kunstatelier of muziekstudio. Vanuit deze atelierruimte is ook een dakterras toegankelijk.

TUIN
De royale tuin is gelegen op het zonnige zuiden en biedt veel privacy en rust dankzij de groene en boomrijke omheining. Het aangelegde terras biedt ruimte voor een grote tuintafel waar u met familie of vrienden lekker kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Naast de tuintafel is er nog meer dan voldoende plek voor een gezellige lounge-zit waar je tot in de late uurtjes kunt vertoeven rond de tuinkachel.

BIJZONDERHEDEN
- Onder architectuur gebouwd
- Energielabel B
- Zeer geschikt voor de combinatie wonen/werken
- Unieke indeling van de plattegronden
- Prachtige locatie

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
669 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking, metaal

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Externe bergruimte
32 m2
Inhoud
575 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging
Tuin
Achtertuin, zijtuin, zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur