H.W. Mesdagplein 15 , GRONINGEN

€ 469.500

Dit statige herenhuis is gelegen aan een autoluw plein, midden in de Schilderswijk. In 2004 is deze woning geheel gerestaureerd met behoud van de sfeervolle jaren ´20 elementen zoals glas-in-loodramen, suite deuren, granitovloeren en marmeren schouwen. Het stadscentrum, de Westerhaven en het Noorderplantsoen bevinden zich op loopafstand. Maar ook de uitvalswegen zijn snel en makkelijk te bereiken.

Indeling: entree/vestibule, gang met toegang naar het toilet, de kelder en bijkeuken (v.v. witgoedopstelling). De fraaie woonkamer en suite (ca. 44m²) heeft een openhaard in de achterkamer en is voorzien van een hardhouten vloer met visgraatmotief. Via de gang is het voormalige plaatsje bereikbaar welke volledig is bebouwd waardoor er een riante woonkeuken (ca. 27m²) is ontstaan.
Aan de zijkant van de woning bevindt zicht een terras met uitzicht op het plein.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers (ca. 21/19/7m²), waarbij de twee grootste worden gescheiden door suite deuren. In de kleine vierde kamer aan de voorzijde is een tweede toilet gerealiseerd.
Tweede verdieping: overloop, drie slaapkamers (ca. 21/19/10m²) waarvan de kleinste toegang geeft tot het balkon over de gehele breedte van de woning. De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, separate douche en toilet.
Via een spiltrap op het balkon is het riante dakterras (ca. 20m²) bereikbaar, waar u heerlijk privé de gehele dag van de zon kunt genieten.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden woning met veel sfeer, dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard.

Bijzonderheden:
- De woning is in 2004 van binnen volledig gerenoveerd;
- de woning wordt verwarmd middels een Atag Blauwe Engel cv-ketel uit 2004;
- alle kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van dubbel glas;
- de woning is gedeeltelijk voorzien van een airconditioning;
- tevens kantoor aan huis mogelijkheden.

Perceeloppervlakte
109 m2
Woonoppervlakte
230 m2
Aantal kamers
9 kamers (6 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
8 m2
Inhoud
775 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur