J.A. Feithstraat 1 , GRONINGEN

€ 199.000

J A Feithstraat 1 te Groningen

In de Herewegbuurt gelegen karakteristieke en sfeervolle ruime benedenwoning, dichtbij het stadscentrum, het station en de uitvalswegen.

Indeling:
Achter de mooie voordeur bevindt zich de entree met tochtportaal, hal met vaste kasten en een toegang tot de besloten plaats op het zuiden. Een lange gang over de gehele lengte van de woning ontsluit vervolgens alle vertrekken: de ruime woonkamer, de keuken en de 3 slaapkamers.
De sfeervolle woonkamer en suite ( ca. 38 m²) is voorzien van authentieke elementen zoals paneeldeuren, glas-in-lood ramen, twee marmeren schouwen en diverse vaste kasten. De woonkamer is verder opgedeeld in een zitkamer- en een eetkamergedeelte.

De eerste slaapkamer meet ca.9,5 m² en is voorzien van een wastafel en inbouwkast. De tweede slaapkamer is ca. 8 m² en heeft een wastafel en inbouwkast. De oudersslaapkamer is ca. 12 m² en is voorzien van een vaste kast en toegang tot de badkamer. Alle slaapkamers geven middels openslaande deuren toegang tot de zonnige plaats. De keuken (ca. 9,5 m²) is voorzien van 4-pits gascomfort, afzuigkap, elektrische oven en een vaatwasmachine. De badkamer (ca. 7 m²) met authentieke granito vloer heeft een ligbad, een douchecabine, wastafel en een wasmachineaansluiting.

Op de buitenplaats, die naast zon ook voldoende schaduw biedt, vinden we de houten berging.

Kortom: een huis op een mooie plek in de stad, waarbij veel van de oude karakteristieke details bewaard zijn gebleven.

Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
315 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur