J.A. Feithstraat 23 , GRONINGEN

€ 349.000 kosten koper

In een rustig straatje in de Herewegbuurt ligt deze sfeervolle jaren 30 benedenwoning met een zonnige tuin op het zuiden.
Het bruisende stadscentrum van Groningen en het station zijn op loopafstand van de woning gelegen. Het betreft hier een prachtige karakteristieke woning.

INDELING:
entree met tochtportaal voorzien van glas-in-lood deur, centrale hal welke toegang verschaft tot de woonkamer met sfeervolle schouw welke middels de originele suitedeuren in verbinding staat met de eetkamer. Samen circa 37m². Je vindt hier 5 vaste inbouwkasten en een opbergluik. Door de openslaande tuindeuren in de eetkamer loop je zo de achtertuin in. Via een deur in de eetkamer bereik je de keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, koelkast, magnetron, afzuigkap en een "Boretti" gasfornuis. Vanuit de hal is een deur naar de badkamer met een royale douche, dubbele wastafel en genoeg ruimte voor een wasmachine en droger. Daarnaast geeft het eind van de hal toegang tot de twee slaapkamers van circa 12m² met een vaste kast en 10m² met openslaande tuindeuren en een separaat toilet met fonteintje.

De achtertuin is circa 50 m² en gelegen op het zonnige zuiden. Je kunt hier heerlijk zitten en hebt meerdere plekken om zitjes te creëren. De tuin is geheel betegeld en daarmee onderhoudsarm opgezet. De tuin is bereikbaar via de eetkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. In de achtertuin is een stenen (fietsen)berging aanwezig van circa 6 m². Vanaf buitenaf is de tuin via de (zij)brandgang bereikbaar.

Bijzonderheden:
- aanvaarding vanaf 1 juni 2022;
- VvE samen met 23a en 23b met maandelijkse bijdrage van € 25,-;
- tuin op het zuiden;
- op loopafstand van het stadscentrum

Soort appartement
Benedenwoning
Woonoppervlakte
89 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
25.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
270 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur