Jan van der Zeestraat 3 , GRONINGEN

€ 300.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs

Heerlijk lichte, vrijstaande villa met inpandige garage, slaap- en badkamer op de begane grond, en fraaie, onder architectuur aangelegde zonnige tuin rondom.

De woning is gelegen in de wijk Hoogkerk aan een doodlopende straat waar weinig gemotoriseerd verkeer komt. In de wijk liggen verschillende voorzieningen zoals een supermarkt en scholen. De nabijheid van de A7 zorgt ervoor dat de woning een prima uitvalsbasis is. Binnen enkele fietsminuten bent u tevens in het gezellige centrum van de stad Groningen maar ook bent u zo in het natuurgebied de Onlanden waar u heerlijk kunt ontspannen.

De woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een sfeervolle gashaard en de vloer is volledig voorzien van parket. De tuinkamer die in 2004 aan de achterzijde is aangebouwd zorgt voor een speelse indeling en geeft veel licht in de woning. De keuken is centraal gelegen tussen de woonkamer en tuinkamer in. Middels openslaande deuren bereikt u het terras aan de achterzijde van de woning. De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een fraaie vijver en aantal fijne plekjes om lekker in de tuin te zitten. De ruime L-vormige garage en de bijkeuken bieden veel opbergruimte. Tot slot is er op de begane grond een ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer.

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers waar gemakkelijk een extra slaapkamer gecreëerd zou kunnen worden.
Daarnaast is er een tweede badkamer, extra bergruimte en toegang tot de vliering.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, toegang naar de slaap- en badkamer, ruime living van ca. 75 m2 bestaande uit woonkamer, tuinkamer en keuken. De Nolte keuken is voorzien van een Bosch vaatwasser, Gaggenau koel-vriescombinatie, Itho afzuigkap, 4-pits Pelgrim kookplaat en dubbele wasbak.

Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers van ca. 11 m2 en 21 m2, tweede badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel, bergruimte, toegang tot de vliering middels een vlizotrap.

- Onder architectuur aangelegde tuin;
- voorzien van buitenzonwering;
- slaap- en badkamer op de begane grond;
- tweede badkamer op de verdieping;
- ruime L-vormige garage en een carport.

Perceeloppervlakte
600 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur