Jan Woltherslaan , EELDERWOLDE

€ 359.000

Jan Woltherslaan 11 (2009) te Eelderwolde

Wonen in Ter Borch is genieten van natuur en ruimte. Deze kenmerken worden nadrukkelijk onderstreept wanneer het gaat om de Singelwoningen. Gepositioneerd aan de rand van de Tuinwijk, het zicht weids over het uitgestrekte natuurgebied Peizermaden.

Belangrijk aspect behorende bij het ontwerp van deze woningen is het hoogteverschil. Het begint met de hal/entree met toilet en ook de inpandige garage op begane grond niveau. De woonkamer vervolgens is als het ware een meter âopgetildâ om de zichtlijn richting natuur nog meer te versterken. De woonkeuken is verbonden met de woonkamer door middel van een trap en ligt een halve etage hoger. Vanuit de woonkeuken heeft u hierdoor fraai zicht over de woonkamer naar buiten. Deze speelse indeling zorgt voor een plafondhoogte ter plaatse van de woonkamer van zoân 4,5 meter!
Boven deze woongedeelten bevindt zich de etage met drie slaapkamers en de badkamer.

Deze woning wordt aan de koper opgeleverd inclusief onder meer sanitair, luxe keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur en ceasarstone werkblad, dakterras, cv-verwarmingsinstallatie inclusief klokthermostaat, een kruipluik in de garage naar de ruimte onder de woonkamer en deels bestrating van de grond voor en achter de woning.

Voor aanvullende, meer gedetailleerde informatie kunt u uiteraard contact opnemen met Schreuder Makelaars. Dit geldt ook voor informatie over de eventuele mogelijkheid om een deel van de âkosten koperâ te verrekenen.

Aanvaarding: na oplevering (naar verwachting eind tweede kwartaal 2009).

P.S. de gebruikte afbeeldingen schetsen een impressie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Perceeloppervlakte
192 m2
Woonoppervlakte
176 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
610 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur