Johann Faberlaan 79 , GRONINGEN

€ 195.000

Leuke en comfortabele gezinswoning met drie slaapkamers en een riante zolder in de woonwijk Ruskenveen tussen Groningen en Hoogkerk. Deze woning heeft een tuin op het westen, ligt nabij de Ruskenveense plas en uitvalswegen, heeft een mooie doorkijk door de tegenoverliggende straat en bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De entree met daarachter de langwerpige hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. In de hal vinden we de meterkast, toilet en trapopgang.

De woonkamer is L-vormig (ca. 25 m²) en op de tuin gericht, de keuken met inbouwapparatuur en een iets verhoogd natuurstenen werkblad bevindt zich aan de voorzijde van het huis.

De eerste etage bestaat uit drie slaapkamers (ca. 8,5, 9 en 15 m²) en de badkamer. De tweede etage vervolgens bestaat uit een grote zolderruimte met veel bergruimte. Daglicht is er meer dan voldoende dus een vierde of zelfs vijfde extra kamer is zo gerealiseerd.

De onderhoudsarme achtertuin ligt goed ten opzichte van de zon, is via een achterom bereikbaar en er staat een (onmisbare) houten berging met elektriciteit.

Bijzonderheden:
- keurig verzorgde en goed onderhouden woning;
- goed bereikbare en kinderrijke buurt;
- Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Perceeloppervlakte
127 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
350 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur