Kerklaan , HAREN GN

€ 257.000

Nieuwbouwplan De Laenen te Haren (Gn)

Aan de noordzijde van Haren, iets ten zuiden van de stad Groningen, ligt een fraai stukje nog onbebouwde grond. Op deze bijzondere locatie zal in de komende jaren de woonwijk De Laenen worden gerealiseerd.
Deze nieuwe woningen bevinden zich pal ten noorden van de Bolhuissteeg, tussen enerzijds de Kerklaan en anderzijds de Oosterweg. Niet alleen ligt het dicht bij de stad Groningen, ook is er opvallend veel groen en een uitgebreid voorzieningenpakket.
Het ontwerp van de in totaal 26 woningen, 18 half vrijstaande en 8 4-onder-een-kap-woningen, is gebaseerd op de fraaie bouwstijl die voortkomt uit de Amsterdamse school. Prominente daken met grote dakoverstekken en mooie raampartijen zijn karakteristieken die kenmerkend zijn en blijven voor het oude dorp Haren.

Rijwoningen â vanaf ⬠257.000,00 v.o.n.

De woning is gesitueerd op een kavel van circa 152 m² ( ca. 6 meter breed en 25 meter diep). De woonkamer is voorzien van een gesloten trap en heeft standaard twee terrasdeuren in de tuingevel. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Met een vaste trap vanaf de overloop heeft u op de tweede verdieping nog een enorme ruimte tot uw beschikking. De woning is door zijn indeling en zijn mogelijkheden een echte, royale, eengezinswoning.
Bij de eindwoningen is ook voldoende ruimte gereserveerd voor een garage of carport.

De energieprestatie van deze woning is 0,6.
Voor u betekent dat concreet:
- standaard vloerverwarming (in alle vertrekken)
- driedubbelglas
- hoogwaardige isolatie van daken en gevels
Dit kan een besparing van 25% op uw energienota opleveren.

De woning wordt opgeleverd zonder sanitair, tegels en keuken Dit heeft het voordeel dat u geheel vrij bent bij de keus van uw sanitair, tegels en keuken. Daarnaast kunt u uw eigen leverancier/aannemer contracteren.

Wilt u meer weten van het nieuwbouwproject De Laenen in Haren, dan kunt u een uitgebreide brochure bij ons opvragen.

Perceeloppervlakte
152 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
465 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur