Klaas Buistlaan 12 , GRONINGEN

€ 625.000 kosten koper

Stap binnen in deze onder architectuur gebouwde, moderne stadsvilla. Deze ruime woning verspreidt zich over vier woonlagen en biedt niet alleen een unieke en verrassende indeling, maar ook een vrij uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht. Het is het meest noordelijke blok met daarbij een mooi uitzicht over groen en het Van Starkenborghkanaal. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkeuken, een living met vide, 3 slaapkamers, een extra ruimte in het souterrain, een garage/berging en een extra eigen parkeerplek voor de auto.

INDELING

Begane grond:
De begane grond van deze woning biedt een veelzijdige en functionele ruimte die zowel praktisch als luxueus te noemen is. De ruime berging/garage op de begane grond dient als een veelzijdige opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen en gereedschap. De verrassing wacht echter wanneer je een klein trapje naar beneden neemt, en jezelf in het souterrain bevindt. Deze grote open ruimte biedt eindeloze mogelijkheden. Een populaire optie is bijvoorbeeld het creëren van een ultieme 'mancave' of je eigen wellnessoord aan huis. Met een al aanwezige sauna is de basis daarvoor immers al gelegd.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruimte die het kloppende hart van het huis vormt - de woonkeuken. Het middelpunt van de woonkeuken is het imposante kookeiland, dat wordt verlicht door sfeervolle inbouwspots. De vaste kastenwand biedt daarnaast extra veel opslagruimte. Een van de meest opvallende kenmerken van deze keuken zijn de grote ramen aan beide zijden van de ruimte. Deze zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een vrij uitzicht op het mooie groen. De woonkeuken is ruim genoeg om een grote eettafel te plaatsen, waardoor het de ideale plek is voor gezellige diners en familiebijeenkomsten. Vanuit de eetkamer heb je toegang tot het royale terras gelegen op westen.

Tweede verdieping:
Weer een verdieping hoger bevindt zich een ruime living met vide. Grote ramen zorgen ook hier weer voor veel natuurlijk lichtinval en de ruimte is groot genoeg om meerdere zithoeken te creëren. In het midden van de living bevindt zich een vaste houtkachel waardoor het ook tijdens de koudere dagen gezellig en warm vertoeven is. De glazen balustrade biedt een doorkijk naar de eetkamer, het terras en de groene omgeving.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping van deze woning bevinden zich drie comfortabele slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douchehoek, een ligbad, een wastafel met kastjes en spiegel, evenals een tweede toilet. Daarnaast is op deze verdieping de techniekruimte te vinden, hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

OMGEVING

Van Starkenborgh is een buurt en woonwijk in het noordoosten van de stad Groningen. In deze buurt wordt het wonen in een groene omgeving gecombineerd met de nabijheid van de gezellige binnenstad die zich op fietsafstand bevindt. In de nabije omgeving bevinden zich de winkelcentra van Beijum en de Korrewegwijk en voor een groenere beleving vindt je op loopafstand het recreatiegebied Kardinge. Het woongebied in Van Starkenborgh is ingericht als een dertig kilometer zone, en dat maakt, in combinatie met de diverse speelveldjes, dat de wijk als zeer kindvriendelijk ervaren wordt.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
117 m2
Woonoppervlakte
180 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Politiekeurmerk

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
37 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
54 m2
Inhoud
753 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur