Klaas Schipperlaan 32 , GRONINGEN

€ 445.000 kosten koper

Royaal wonen aan het rand van de stad Groningen:

In de groene en kindvriendelijke woonwijk 'Van Starkenborgh' vind je deze prachtige drie onder één kapwoning uit 2002, vlakbij het van Starkenborghkanaal gelegen. Je kunt hier heerlijk rustig wonen, de kinderen laten spelen, en toch sta je ook in tien minuten fietsen weer op de Grote Markt. De woning is voorzien van een eigen oprit, een aangebouwde garage, tuin op het noordwesten (met avondzon) en 4 mooie slaapkamers.

INDELING:

Begane grond:
Entree met een ruime hal, voorzien van een meterkast en een toilet. Aan het eind van de hal is de deur naar de ruime woonkamer met moderne open keuken. De met 2,40 meter verlengde woonkamer staat door middel van openslaande deuren in verbinding met de achtertuin. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de keuken in een T-opstelling, met een mooi kookeiland. De keuken is voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals onder andere: een koelkast, een combi/magnetron, een vaatwasser, een 5-zone inductiekookplaat en daarnaast is er voldoende berg- en werkruimte. Een fijne keuken om in te werken, en je hebt zelfs uitzicht op de straat.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers van circa 16 m², 10 m² en 8 m². De badkamer meet circa 7 m² is voorzien van whirlpool, een modern hangtoilet, een inloopdouche en een dubbele wastafel.

2e verdieping:
Ruime overloop met aansluiting voor de wasmachine-, droger en CV-opstelling. Tevens is op deze verdieping de 4e slaapkamer te vinden van circa 13 m². Achter de knieschotten is veel bergruimte beschikbaar.

Buitenruimte:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Je geniet hier van de middag én avondzon. De tuin is via de achterkant te bereiken en is voorzien van een berging. Ook is de garage vanuit de achtertuin bereikbaar.

Vele voorzieningen zijn in de buurt te vinden. Het centrum van Groningen ligt op fietsafstand. Uitvalswegen, natuur en water, evenals scholen en winkels liggen binnen handbereik.

Bijzonderheden:
- aanvaarding mogelijk vanaf oktober 2022
- achtertuin op het noordwesten van 120 m²
- uitbouw waardoor woonkamer met 2,40 meter is verlengd
- 4 slaapkamers
- energielabel B
- subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van € 10.000,-, door de huidige eigenaar niet aangevraagd en daardoor vermoedelijk nog beschikbaar.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
201 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen
Keurmerken
Politiekeurmerk

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Externe bergruimte
22 m2
Inhoud
475 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd hout

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur