Kleiwerd 108 , GRONINGEN

€ 255.000

In één van de jongste stadswijken van Groningen, Reitdiep, in het deelplan Groot Heemwerd is deze jonge eengezinstussenwoning gelegen. Aan de noord-westelijke rand van de stad op de grens met het groene buitengebied is het heerlijk, rustig wonen. Groot Heemwerd betreft een besloten gebied met afwisselende kavels en bebouwing omringd met water. Doorgaand verkeer komt u hier niet tegen wat de wijk in combinatie met het centraal gelegen speelpark des te aantrekkelijker maakt voor jonge gezinnen.

Deze jonge woning is werkelijk voortreffelijk afgewerkt met duurzame materialen. De huidige eigenaar heeft niet bezuinigd wanneer het gaat om de inrichting van bijvoorbeeld de keuken en de badkamer.
De tuingerichte woonkamer met trapkast staat in halfopen verbinding met de keuken aan de voorzijde van het huis. De Siematic keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een koelkast, vriezer, vaatwasser en oven + 6-pitsgaskookplaat.
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers (ca. 6, 11 en 15,5 m²) en de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en een vaste wastafel.
De tweede etage wordt op dit moment gebruik als technische ruimte en bergruimte. Door de aanwezigheid van de dakkapel en dakraam echter is het zonder meer mogelijk om hier één of twee extra vertrekken te realiseren!

Vanuit de woonkamer en ook via een achterom is het mogelijk om in de achtertuin te komen. Deze is door een hovenier fraai aangelegd en bovendien voorzien van een houten berging.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
153 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
390 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur