Kleiwerd 12 , GRONINGEN

€ 475.000 kosten koper

Deze prachtige royale half vrijstaande woning van Mulleners + Mulleners architecten, heeft naast een modern uiterlijk ook een traditioneel karakter. Een ideaal gezinshuis: veel ruimte in het huis, een aangebouwde garage en een heerlijke tuin. De woning ligt aan een rustig straatje in het deelplan Groot Heemwerd van Reitdiep. Deze jonge woonwijk is door velen geliefd vanwege de voorzieningen, de ligging dichtbij natuur en water, aan de rand van de stad. De woning ligt op een perceel van maar liefst 366 m².

INDELING:

Begane grond:
Entree/hal, ruim toilet met design closet en wastafel. Vanuit de hal betreed je de woonkamer, die in open verbinding staat met de keuken (samen circa 39 m²). Deze is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming. De keuken is voorzien van een luxe inrichting, met oog voor detail en kwalitatief zeer hoogwaardige inbouwapparatuur, te weten een vijfpits gaskookplaat met wokbrander (Atag), een brede afzuigkap (Siemens), een koel-vriescombinatie (Siemens), een vaatwasser (Miele) en een ingebouwde koffiemachine (Miele).

1e verdieping:
Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers (ca. 10, 12 en 16 m²) en de badkamer, welke is voorzien van een compact ligbad, douche, tweede toilet en een wastafel.

2e verdieping:
Op de riante lichte zolderverdieping met hoog plafond, vind je nog 2 slaapkamers en een afgescheiden stookruimte met wasmachine/droger aansluiting.

Tuin:
De royale achtertuin, met achterom, is fraai aangelegd met deels natuurlijke erf afscheiding. De tuininrichting bestaat uit twee zonnige terrassen, gazon, een prachtige appelboom, een kinder-speeltoestel en vaste planten.

Over de woonwijk Reitdiep:
Reitdiep is een jonge woonwijk welke aan de noord-west kant van de rand van de stad Groningen is gelegen. In de wijk vind je een jachthaven, een supermarkt, fietsenwinkel en nog andere leuke winkels. Het is een kindvriendelijke buurt waarbij de basisschool in het midden van de woonwijk is gesitueerd. Het is heerlijk wonen op deze plek.

Bijzonderheden:
* Volledig geïsoleerd - (voorlopig) energielabel A
* Aanvaarding kan op korte termijn
* 5 slaapkamers
* Grote besloten tuin

Ben je benieuwd hoe de woning aanvoelt? Bel of mail met ons kantoor voor een afspraak om dit prachtige huis van binnen te bekijken.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
366 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
580 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur