Klooslaan 67 , GRONINGEN

€ 399.000 kosten koper

Zeer ruime gezinswoning met een bijzonder speelse indeling gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk de Wijert-Zuid. De woning oogt van voren smaller, maar heeft aan de achterzijde een woonkamer van 7.25 meter breed. Deze fijne woning heeft een ruime woonkamer met half-open keuken en maar liefst vijf slaapkamers, al met al biedt deze woning zo'n 144 m2 aan woonoppervlakte! Genieten van de buitenlucht en het ochtendzonnetje doe je in de royale tuin gelegen op het oosten of op het dakterras van circa 13 m² op het westen en de auto parkeer je onder de eigen carport die aan de voorzijde van de woning gelegen is.

INDELING

Begane grond:
Entree in de hal met meterkast en toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal betreed je de royale woonkamer van 41.3 m² met half-open keuken en open trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer is maar liefst 7.25 meter breed en de raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen voor een prettige lichtinval. Door middel van twee openslaande deuren staat de woonkamer in directe verbinding met de fraai aangelegde tuin op het Oosten.
Vanuit de woonkamer betreed je de half-open keuken die is voorzien van een 5 pits gastoestel, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelvriescombinatie. Daarnaast biedt de moderne keuken meer dan voldoende opslagruimte.

Eerste verdieping:
Vanaf de ruime overloop bereik je de eerste 3 slaapkamers (16, 12 en 11 m²). De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelkastjes.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de overige 2 slaapkamers van beide circa 10 m². Achter één van de slaapkamers en de overloop bevindt zich een knieschot die veel bergruimte biedt. Ook is er kastruimte. De wasmachine en de droger kunnen om de hoek van de overloop geplaatst worden.

TUIN

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de carport. Achter de woning vind je een ruime, volledig betegelde achtertuin van meer dan 80 m². De vaste plantenbak is voorzien van een sfeervolle variatie aan bloemen en planten. De tuin biedt ruimte voor meerdere zithoeken. De uitgebouwde stenen berging is zowel vanuit de tuin als vanaf de achterliggende speelplaats te bereiken, ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van een motor!

OMGEVING

De woning is gelegen in de gezellige wijk de Wijert-Zuid. In de nabije omgeving vind je diverse winkelgelegenheden zoals het centrum van de Wijert en Helpman. Zin om uitgebreider te winkelen? Het bruisende stadscentrum van Groningen bevindt zich op een korte fietsafstand. Direct achter de woning bevindt zich een uitgebreide speelplaats met diverse attributen, ideaal voor gezinnen met kinderen.

BIJZONDERHEDEN:

- Bijzonder brede woonkamer van 7.25 meter
- Gunstige ligging, nabij diverse winkelvoorzieningen en scholen
- Vloer en muurisolatie (2022) en dakisolatie (2010-2021)
- Mechanische ventilatie Itho Daalderop, energiezuinig en vervangen in 2016
- Naast zonnewering over de volledige breedte van woning (2020), ook zonnewering bij werk/slaapkamer (op westen) 2e verdieping (2020)
- Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing
- Nieuwe cv ketel (2022)

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
169 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
26 m2
Externe bergruimte
15 m2
Inhoud
466 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur