Korreweg 127 , GRONINGEN

€ 178.000

Korreweg 127 te Groningen

Goed onderhouden jaren dertig benedenwoning met vrij uitzicht over de Floresvijver aan de voorzijde en een ruime tuin op het zuiden aan de achterzijde. De woning ligt op loopafstand van diverse winkels en het Noorderplantsoen, op fietsafstand van het centrum en het UMCG en met vlotte toegang tot de ringweg.

Toegang via de voordeur naar de hal en achterom via de brandgang die direct naast het huis gelegen is. De begane grond bestaat uit de woonkamer (ca. 37 m²) met mooie lichtinval via de erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Het originele plafond van ongeveer drie meter hoog met ornamenten is bewaard gebleven. Er ligt een beukenhouten vloer op de grond.
De keuken heeft met 10 m² een mooie oppervlakte en is in 2010 voorzien van een volledig nieuwe opstelling met een rustige en luxe uitstraling. Bovendien uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur.
In het verlengde van de keuken een lichte werk-/slaapkamer (ca. 9 m²) met uitzicht op de tuin.
Tenslotte vanuit de hal te bereiken het toilet, een trapkast met aansluiting voor was- en droogmachine en de trapopgang naar de eerste etage.

Op de etage vinden we een slaapkamer (ca. 11 m²) met een grote inbouwkast en de badkamer met daarin een ligbad en wastafel. Via het hoge raam straalt de ochtendzon hier prettig naar binnen.

De achtertuin ligt aan de zuidzijde van de woning en is recent geheel opnieuw aangelegd met o.a. een terras voor het vertoeven in de avondzon. Direct achter de woning ligt ook een terras met overkapping waar je âs ochtends beschut en met privacy kan ontbijten. Vanuit de tuin is er toegang tot de eerste berging (ca. 9 m²), geschikt voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen, en de verrassende tweede berging (ca. 20 m²) welke geïsoleerd en gestoffeerd is en momenteel als werkruimte functioneert. Hier is bovendien een behoorlijke bergruimte waar vanwege de isolatie ook meer kwetsbare spullen opgeborgen kunnen worden. Tenslotte in deze ruimte ook een wasbak.

Bijzonderheden:
- grotendeels dubbel glas;
- achtertuin opnieuw ingericht in 2011;
- schilderwerk buitenzijde gedaan in 2013;
- dak berging vernieuwd in 2006;
- dak uitbouw vernieuwd in 2009;
- balkonrenovatie in 2013;
- cv combiketel: Remeha Avanta, eigendom/ 2012;
- VvE bestaat uit twee woningen en is ingeschreven in de KvK.

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
260 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur