Korreweg 127 , GRONINGEN

€ 189.500

Korreweg 127 te Groningen

Met een prachtig uitzicht over de Floresvijver, treft u deze goed bewaard gebleven benedenwoning met diepe tuin. Het blok waar deze woning deel van uitmaakt is gebouwd in het begin van de dertiger jaren van de vorige eeuw. De laatste jaren is er met zorg gewoond en waar nodig gerenoveerd.

Via de hal/entree (met toegang tot toilet, kelder/trapkast, trapopgang en toegang tot woonkamer en keuken) komt u de woning binnen. De fraaie lichte woonkamer (ca. 36,5 m²) met hoog plafond (bijna 3 meter) biedt aan de voorzijde vrij uitzicht op het Floresplein en aan de achterzijde via de openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. De vloer is hier afgewerkt met een beukenhouten vloer. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de ruime keuken (ca. 10,5 m²) en een slaap-/studeerkamer (ca. 9 m²).

De tweede slaapkamer (ca. 11 m²) en de badkamer vindt u op de etage.

Het platte dak is in 1998 vernieuwd, de woning is voorzien van een CV-installatie (combiketel: 1997) en grotendeels van dubbele beglazing. Achter in de tuin, welke ook via een achterom te bereiken is, staat een dubbele berging (totaal ca. 29 m²!) waarvan het platte dak in 2006 is vervangen.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
260 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur