Kraneweg 76 -1 , GRONINGEN

€ 649.000

Kraneweg 76/1, 9718 JV Groningen

Fantastisch riant uitgebouwd hoekherenhuis (985 m3) met 4 slaapkamers, dubbele garage en een besloten tuin op het zuiden, gelegen in de binnenstad van Groningen.
Deze moderne lichte stadsvilla is onderdeel van een exclusief kleinschalig project dat in 2001
gerealiseerd is en is zeer flexibel in te delen met woonkamer en keuken op de begane grond of op de eerste verdieping.

Indeling:
Ruime entree/ontvangsthal (circa 21 m²), tussenhal met trap naar de verdieping, toilet, pantry, riante lichte woonkamer met tuinkamer (circa 54m²) voorzien van een harmonica schuifpui waardoor u de tuin op een prachtige manier bij de woonkamer betrekt. Door het plaatsen van een extra glazen pui is deze ruimte thans in tweeën gedeeld. Deze verdieping met zijn indrukwekkende raampartij en mooie lichtval, is als woonkamer of als woonkeuken te gebruiken. De vloeren op de begane grond zijn voorzien van Braziliaanse leisteen.
Eerste verdieping: werkkamer of eetkeuken (circa 19m²) met balkon aan de voorzijde, woon of eetkamer ( circa 22m²) aan de achterzijde waar de trap en vide zorgen voor het contact met de benedenverdieping en de prachtig aangelegde tuin, tweede toilet en bijkeuken/bergruimte.
2e verdieping: 1ste slaapkamer (circa 22m2) met aansluitend riant zonneterras (circa 23 m²) gelegen op het zuiden, 2de slaapkamer (circa 16m2) , moderne badkamer met ligbad, douchehoek en 2 wastafels, separaat toilet, 3e verdieping: 3de slaapkamer (circa 22 m²) en 4de slaapkamer (circa 16m²) met een grote garderoberuimte. Dankzij een daklicht komt er in het trappenhuis en de vide prachtig licht en er is eventueel ruimte voor een lift.
De woning wordt keurig bewoond en is uitstekend onderhouden, de verdiepingen zijn uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van parket.
Via de fraaie tuin komt u uit bij de ruime garage met extra bergruimte en elektrische deur.
De garage is via een elektrisch hek via de achterzijde te bereiken.

Kortom een geweldig ruim en luxe huis op een unieke plek in de stad, dit moet u van binnen gezien hebben !

Perceeloppervlakte
214 m2
Woonoppervlakte
265 m2
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
985 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur