Kraneweg 76 -9 , GRONINGEN

€ 624.000

Kraneweg 76-9 te Groningen

Riante onder architectuur gebouwde, stadsvilla (900m3) met 5 slaapkamers, 2 badkamers, tuin en dakterras op het zuiden en een garage voor 2 auto's. Deze moderne lichte stadsvilla is onderdeel van een exclusief kleinschalig project dat in 2001 gerealiseerd is De hoogwaardige afwerking en de gebruikte materialen (hout, staal en glas) geven het huis zowel binnen als buiten een bijzondere en exclusieve uitstraling.

Gelegen op loopafstand van de binnenstad van Groningen, het Noorderplantsoen en het Stadspark in de zeer gewilde oude Schildersbuurt. Via de sfeervolle Kraneweg met veel oude huizen bereikt u ook gemakkelijk de uitvalswegen.

Indeling:
Royale entree met garderobehoek, afgesloten lichte hal met hoge glasdeuren waarin zich het trappenhuis bevindt en tevens de bijkeuken en het toilet met fonteintje. Het trappenhuis heeft zelfs de mogelijkheid voor het plaatsen van een lift.

Tuingerichte op maat gemaakte luxe woon/eetkeuken (circa 8m bij 4,80m) v.v. combi-magnetron, 5-pits gasfornuis met grote Boretti oven, afzuigkap, koelkast, diepvries, vaatwasmachine en toegang tot de tuin. Deze heerlijke lichte leefkeuken met zit-en speelhoek heeft een enorme glazen pui die tot en met de eerste verdieping reikt zodat u contact heeft met de zithoek boven. Via grote openslaande deuren bereikt u de tuin.

De eerste verdieping is zowel via de hal als via de woonkeuken bereikbaar.

Eerste verdieping:
Via de wenteltrap vanuit de woonkeuken bereikt u de tweede lichte zithoek (circa 4,50 bij 4,80) met een fantastisch zicht via de vide naar de tuin. Op de overloop is een ruime berging met CV-ketel. Aan de voorkant van het huis is een ruime slaap/werkkamer ( circa 3m bij 5 m) met een bijzondere raampartij.

Door glazen tussenwanden en deuren op zowel de begane grond als de eerste verdieping is het huis ook van binnen zeer licht en transparant.

Tweede verdieping:
Overloop, 2de toilet met fonteintje, luxe badkamer met ligbad, vaste wastafel met natuurstenen ombouw en een designradiator. Een slaapkamer van resp. circa 3 m bij 4,80 m, voorzien van een prachtige glazen raampartij met een zeer bijzondere lichtinval. De andere grote slaapkamer van 4,50 bij 4,80 geeft toegang via een schuifpui tot het dakterras op het zuiden.

Derde verdieping:
Overloop met lichtkoepel waardoor het hele trappenhuis veel lichtinval krijgt. Tweede badkamer met douchehoek, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat 3de toilet met fonteintje. Ook hier vindt u weer twee grote slaapkamers van resp. circa 3 m bij 4,80 en 4,50 bij 4,80.

Alle slaapkamers zijn door de grote raampartijen ook zeer goed te gebruiken als werkruimte.

Achter de woning ligt de gezellige stadstuin op het zuiden met toegang tot de garage (met afstandsbediening) die geschikt is voor twee auto's. In de garage is een vliering aangebracht waardoor er extra veel bergruimte is ontstaan.
De garage is vanaf de Kraneweg bereikbaar via een elektrisch hek met afstandsbediening. Daar bevindt zich grote (afgesloten) achterterrein waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Perceeloppervlakte
208 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
900 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur