Kuifeend 4 , GRONINGEN

€ 565.000

Kuifeend 4 te Groningen

Aan de zuidelijke rand van Groningen ligt de woonwijk Piccardthof. De uit vier plandelen bestaande wijk is ontwikkeld in de tweede helft van de jaren negentig en zo rond het jaar 2000 gerealiseerd. Doordat de wijk in vier delen met ieder een eigen karakter is neergezet is een speels opgezette, plezierige woonomgeving ontstaan. De straat Kuifeend loopt van de Piccardthofplas aan de oostzijde tot de Ter Borchlaan aan de westzijde. De natuurlijke ligging aan de rand van stad en provincie Groningen maakt deze plek voor velen aantrekkelijk.

In 2000 is op 850 m² eigen grond deze vrijstaande villa gebouwd. Kenmerkende eigenschap in en rond het huis is met name de ruimte. De riante woonkamer (ca. 50 m²) met halfronde serre, de dichte woonkeuken (ca. 22 m²) met bijkeuken en toegang tot een eerste werk-/slaapkamer (ca. 15 m²) en tevens toegang tot de aangebouwde garage (ca. 3,9 x 9,3 m) bieden op de begane grond alle ruimte voor bijvoorbeeld een gezin met opgroeiende kinderen. De grote tuin (op zuid gelegen) past uiteraard prima bij dit beeld.
De etage bestaat uit vier slaapkamers welke redelijk vergelijkbaar zijn qua afmetingen (2x ca. 15 m² en 2x ca. 12,5 m²), de badkamer welke is voorzien van een bad, een tweede toilet, een douche en een wastafel en tevens op deze woonlaag de technische ruimte met CV-ketel (Agpo, 2000), mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine.
Via een vlizotrap is de vliering toegankelijk, deze ruimte onder de kap leent zich bij uitstek voor het opbergen van alles wat u niet dagelijks nodig heeft.

Het gaat hier om een huis met mogelijkheden, vraagt u vrijblijvend meer informatie aan.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
850 m2
Woonoppervlakte
210 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
675 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur