Laan van de Vrijheid 98 , GRONINGEN

€ 184.500

Bent u op zoek naar een comfortabel en modern (2008) appartement met mogelijkheden qua indeling en waar u zo in kunt? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Deze woning is met zorg door de huidige bewoonster uitgekozen voor wat betreft de ligging. Met een heerlijk vrij uitzicht kunt u hier de volledige middag en avond van de zon genieten. Het geheel is ook perfect afgewerkt met modern sanitair, luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruime lichte badkamer. Met de huidige indeling is er één slaapkamer, maar met een eenvoudige aanpassing kan er een tweede en zelfs derde slaapkamer gecreëerd worden. Bekijk de tekeningen voor een eerste indruk.

Over de indeling van deze woning is in samenspraak met een binnenhuisarchitect goed nagedacht en u vindt dan ook allerlei handige en praktische maatwerk oplossingen als een fraaie boekenkast en een riante kledingkast. Hiermee blijft het beeld van het interieur rustig en stijlvol. Wat met de huidige indeling opvalt is de ruimte, het woongedeelte met zitgedeelte en keuken is ruim 55 m².

Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de parkeergarage en een individuele ruime berging. De locatie is goed; op loopafstand van het Overwinningsplein met haar ruime winkelaanbod en op binnen tien minuten fietsafstand van centrum, station, Stadspark en recreatiemogelijkheden. De uitvalswegen (A7/A28) zijn gemakkelijk bereikbaar.

Het comfortabele gevoel wat samengaat met dit fraaie appartement kan slechts tijdens een bezichtiging ervaren worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit!

Voor het appartement is het heerlijk vertoeven op het eigen terras (ca. 14 m²), gelegen op het zuiden waar behalve de gehele dag veel zon ook schaduw is te vinden. In de afgesloten parkeergarage staat uw auto veilig en er is voldoende bergruimte vanwege de inpandige berging.

Bijzonderheden:
- Schitterende eiken vloeren (wit geolied);
- Volledig geïsoleerd, lage energie lasten;
- Zonnig terras op het zuiden;
- Eigen cv-ketel (Agpo, 2007);
- Actieve Vereniging van Eigenaars.

Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
265 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur