Lage der A 26 , GRONINGEN

€ 445.000

Lage der A 26, 9718 BL Groningen

Gelegen aan het water, op een van het mooiste plekjes van Groningen, een prachtig, markant en goed onderhouden pakhuis uit 1929 met 3 slaapkamers waarvan één studio, groot dakterras op zuid-westen, werkkamer of garage en een grote aangebouwde stenen berging van circa 20m².

Indeling:
Entree, hal met granitovloer, trapopgang, toegang tot de werkkamer van circa 18m² (voormalige garage weer eenvoudig terug te brengen voor kleine auto). Aansluitend bevindt zich hier een halletje met diepe bergkast, kast met wasmachine aansluiting en de studio van circa 12 m² met eigen moderne douche, toilet en keukenblokje v.v. koelkast, oven, 4 pits gascomfort en grote provisiekast. Deze studio is ideaal voor eventueel verhuur of een praktijkruimte. De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming en is eventueel samen te voegen waardoor er een prachtige ruimte van circa 50m² ontstaat.

Achter de woning bevindt zich een riante stenen berging/werkplaats van circa 20 m². Deze is geïsoleerd, verwarmd en voorzien van water en elektriciteit.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de moderne badkamer met douchecabine, tweede toilet en dubbele vaste wastafel. Prachtige lichte U-vormige woonkamer van circa 34m² met houtenvloer (van 150 jaar oud !) grote ramen met houten luiken en een magnifiek uitzicht over de Lage der A.
Open keuken met 4 pitsgascomfort, wasemkap, oven, koel/vriescombinatie en veel bergruimte.
Aansluitend via openslaande deuren een sfeervolle tv/studeer/speelkamer van 11,5m².

Via een open trap in de woonkamer bereikt u de tweede verdieping:
2 slaapkamers van resp. circa 12m² met diepe inloopkast en veel bergruimte en 17m² met vaste kast, vliering, vaste wastafel en toegang tot het prachtige dakterras van circa 16m² op het zuid-westen.

Kortom een uniek pand op een unieke plek !

Perceeloppervlakte
85 m2
Woonoppervlakte
185 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
500 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur