Lageland 5 , OOSTWOLD

€ 250.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs

Verkopers aan het woord:
"13 jaar geleden hebben we dit huis laten bouwen. Na enkele jaren hebben we extra grond achter ons huis kunnen kopen en beleven we veel plezier aan tuinieren en de ruimte om ons heen, in een zonnige tuin op het zuidwesten. Nu is het tijd voor verandering en gaan we terug naar de stad.
Het huis leent zich uitstekend voor een jong gezin, met alle ruimte om te spelen in een grote eigen tuin. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het houden van huisdieren en kleinvee zoals kippen, schapen enz. Het dorp Oostwold heeft een actieve dorpsvereniging. In het Multifunctioneel Centrum is een supermarkt en een school. Ook zijn er diverse sportverenigingen en voorzieningen zoals korfbal, voetbal, een manege en een zwembad. Vlakbij het huis zijn er mogelijkheden om een bootje aan een steiger te leggen. In een mum van tijd vaar je naar het Leekstermeer. Met al deze mogelijkheden is het een fijn huis op een veelzijdige plek."

Rustig, maar niet afgelegen, landelijk en toch vlakbij de stad. Dat heeft deze fraaie, vrijstaande woning op een ruime kavel in Oostwold allemaal te bieden. Binnen enkele minuten bent u in het bruisende en gezellige centrum van Groningen maar daarnaast kunt u ook prima winkelen in het nabijgelegen Leek waar u gratis kunt parkeren.

Buiten:
Buiten is wat dit plekje extra speciaal maakt. Achter de woning ligt een fraai aangelegde tuin met een heerlijk zonnig terras, een vijver en een schuurtje v.v. 6 zonnepanelen. Maar daar houdt het niet op. Via een pad over de sloot bereikt u namelijk een tweede perceel. Op dit perceel ligt onder andere een moestuin, een grote schuur en een vlonder waar je heerlijk aan het water kunt zitten met uitzicht op de peren-, appel-, en pruimbomen. Naast deze twee percelen zijn er nog twee percelen grond die eventueel ook gekocht kunnen worden.

Binnen:
Ook binnen is het goed toeven. De ruime, lichte woonkeuken biedt een mooi uitzicht over de tuin en het land. Hier kun je gezellig samen komen met het gezin om de dag door te nemen en lekker te tafelen. De ruime woonkamer is voorzien van een parketvloer en kun je ontspannen bij de houtkachel zitten. Middels een schuifpui bereik je het terras aan de zijkant van de woning.
Boven zijn 4 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn samengevoegd. Deze is eenvoudig weer in 2 slaapkamers op te delen. Middels een vlizotrap bereik je de ruime zolder waar evt. ook nog een extra slaapkamer te creëren is.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet, woonkamer van ca. 40 m2, woonkeuken van ruim 18 m2 is voorzien van een 6 pits gasstel met wokbrander (SMEG), een oven (Bauknecht), magnetron (AEG), koelkast (Whirpool), afzuigkap en wasbak, bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang naar de achtertuin, garage met elektrische deur en toegang naar de achtertuin.

Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers van 10, 12 en 2 keer 10m2, badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche en wasbak.

Kortom, een fijne woning op een prachtige plek met veel mogelijkheden!

Perceeloppervlakte
13.435 m2
Woonoppervlakte
143 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Inhoud
370 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur