Langewoldlaan 66 , GRONINGEN

€ 539.000

Langewoldlaan 66 te Groningen

Aan het einde van de jaren negentig werd deze ruime villa met een karaktervolle wolfskap gebouwd in opdracht van de huidige bewoners. De villa is gunstig gelegen nabij alle uitvalswegen en het fraaie Stadspark. Deze volledig vrijstaande woning heeft veel ruimte in maar ook om het huis.

De indeling van de woning is ruim opgezet. De riante L-vormige living, met fraaie gasgestookte open haard, staat in halfopen verbinding met de wel zeer complete woonkeuken. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer geven diverse dubbele openslaande deuren toegang tot de ruime terrassen die om het huis liggen. Op de begane grond vindt u verder een ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en âdroger en een keukenblok, de garage en natuurlijk de ontvangsthal met trapopgang naar de etage.

Er bevinden zich in deze woning vijf slaapkamers en twee badkamers. Drie slaapkamers en de beide badkamers op de eerste etage, de vierde en vijfde slaapkamer onder de kap op zolder. In 2010 is het huis overigens voorzien van een dakkapel en is de grootste van beide badkamers volledig nieuw ingericht met onder meer een bubbelbad.

Liefhebbers van tuinieren kunnen hier hun hart echt ophalen. De professioneel aangelegde tuin met prachtige vissteiger is voor stadsbegrippen groot en is mede met hulp van een tuinarchitect geworden tot wat het nu is. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht want aangezien de tuin deels grenst aan water is ter bescherming een degelijk hekwerk geplaatst. Voor het opbergen van tuingereedschap en âmeubilair staat er achter in de tuin een houten berging. De kippen tenslotte hebben hun eigen domein in het hoekje van de tuin, wie weet blijven deze in overleg met de verkopers achterâ¦

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
1.086 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
750 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur