Lepelaar 85 , GRONINGEN

€ 450.000

Royale helft van een dubbel woonhuis met een aangebouwde stenen garage, zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde is er een vrij uitzicht op de natuur van de Piccardthofplas. De woning is gelegen aan een rustige straat in de jonge woonwijk Piccardthof.

Indeling:

Begane grond:
Entree / hal met garderobe, trapopgang en toegang tot de garage; toilet met wandcloset en een fonteintje; de ruime woonkamer van 54.5 m² met tegelvloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de zonnige tuin; open keuken van 11.5 m² met hoekopgesteld keukenblok met inbouwapparatuur welke door het glasdak veel lichttoetreding heeft en veel gevoel van ruimte geeft.

1e verdieping:
Overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk 17.4, 13.4 en 9.1 m²; licht betegelde badkamer van 6.7 m² voorzien van ligbad, douche en wastafelmeubel; separaat 2e toilet; wasruimte met witgoed.

2e verdieping:
Ruime open leefruimte van 51 m² waar eenvoudig 2 ruime slaapkamers te creëren. Door de zeer grote dakkapel ontstaat veel ruimte en licht.

3e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderberging.

Aangebouwde garage van 22.3 m²

Bijzonderheden:
- Royale zonnige achtertuin gelegen op het zuiden en met een zonneterras.
- De woning is volledig en uitstekend geïsoleerd. Verwarming en warmwater middels een CV en close-in boiler.
- Op korte afstand gelegen van een schitterend recreatiegebied rondom de Hoornse Plas, het Paterswoldsemeer en het natuurgebied van de Eelder- en Peizermaden.
- De uitvalswegen A7 en A28 zijn goed en snel te bereiken. Meerdere scholen, winkels en overige voorzieningen zijn in de directe nabijheid van de woning en binnen 20 minuten fietsen bereikt u het stadscentrum.

Perceeloppervlakte
340 m2
Woonoppervlakte
185 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
25 m2
Inhoud
640 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur