Lepelaar 90 , GRONINGEN

€ 725.000 kosten koper

Zoek je een vrijstaande woning met maar liefst 7 slaapkamers en ruim 200m² woonoppervlakte? Dan is deze villa misschien iets voor jou!

De villa staat op een ruime kavel van bijna 800m². Gunstig gelegen aan een rustige straat in de geliefde woonwijk "de Piccardthof". Op wandelafstand vind je de populaire recreatiegebieden het Hoornsemeer, de Onlanden en natuurlijk het Paterswoldsemeer. Scholen en voorzieningen, zelfs het ziekenhuis, zijn op korte afstand bereikbaar. Op de fiets ben je binnen no-time in het centrum van de stad en met de auto rijd je in korte tijd op de A7 of A28, buiten eventuele files om.

INDELING:

Begane grond:
De entree/hal is ruim en licht. Een mooie plek om de visite te ontvangen. Naast de meterkast bevindt zich hier ook een ruim gastentoilet. De woonkamer is L-vormig en in 2010 uitgebouwd met een speel/muziekkamer of eventueel kantoor. Hoe fijn is het als je kinderen daar even lekker kunnen spelen en je zelf in de woonkamer de rust behoudt. De woonkamer en keukenvloer zijn voorzien van een moderne PVC vloer en de begane grond (behalve de uitbouw en garage) is verder voorzien van aangename vloerverwarming. In de woonkamer is verder een aansluiting voor een houtkachel of eventueel een gashaard aanwezig. Door één van de twee schuifpuien kun je bij de zomerdag zo de tuin inlopen.

De keuken is op maat gemaakt, in een L-opstelling opgezet en is van alle luxe voorzien. Zo is het aanrechtblad van graniet, wat betekent dat het hittebestendig is en bestand tegen krassen. Daarnaast beschikt de keuken over goede inbouwapparatuur zoals onder andere een 5-pits gasfornuis van Atag met brede afzuigkap, een grote koelkast van Bosch, een nieuwe Miele vaatwasser en een Bosch oven (beide uit 2020). Achter de keuken ligt de bijkeuken. Hier vinden we de aansluitingen voor wasmachine en droger en is er een uitstortgootsteen om een bijvoorbeeld even voorwasje te doen. Vanuit de bijkeuken kun je vervolgens de tuin of de garage inlopen.

In de garage is naast plek voor een auto, voldoende ruimte om nog spullen op te slaan.

1e verdieping:
Vanuit de hal bereik je middels een vaste trap de ruime overloop op de eerste verdieping. Deze overloop ontsluit maar liefst 5 slaapkamers van respectievelijk ca. 16, 16, 15, 14 en 13 m². De laatste slaapkamer heeft nog een dakterras op het westen van ca. 9,5m². Daarnaast vind je op deze verdieping natuurlijk de badkamer. De badkamer is zeer fraai en kent naast een ruime inloopdouche, een hoekbad, een toilet en een wastafel.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping vinden we de laatste 2 slaapkamers, gedeeltelijk onder de goed geïsoleerde kap. De afmetingen zijn resp. ca 13 en 14 m². Achter de knieschotten is nog ruimte aanwezig voor opslag van allerlei spullen.

De tuin rondom het huis is fraai aangelegd. Er zijn verschillende plekken om lekker van de zon te genieten. Bovendien is er een houten veranda geplaatst, waar je nog lekker van de avondzon kunt genieten. Een heerlijke plek om te ontspannen.

Bijzonderheden:
- aanvaarding kan op korte termijn (vanaf 15 februari)
- parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's
- CV ketel uit bouwjaar 2015
- energielabel B
- alarminstallatie

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
794 m2
Woonoppervlakte
212 m2
Aantal kamers
8 kamers (7 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
27 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Inhoud
865 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur