Linnaeusplein 19 , GRONINGEN

€ 100.000

Linnaeusplein 19 te Groningen

NU ZEER SCHERP GEPRIJSD

Op steenworp afstand van het UMCG, met uitzicht op de Martinitoren en met een supermarkt aan je voeten, ligt dit onlangs gerenoveerd appartement op de derde woonlaag. Dit voormalige driekamer appartement is gunstig gelegen met een balkon aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde, zodat u de gehele dag van de zon kunt genieten. Onlangs is het toilet, de badkamer, leidingen en de cv-ketel vernieuwd, zijn de wanden grotendeels gestuukt en is het appartement voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Centrale hal met intercom/videofoon, trap en lift naar derde woonlaag, balkon aan de achterzijde op het zuid/westen, entree/hal, vernieuwde meterkast, modern toilet, ruime en lichte woonkamer (ca. 34m²), welke eventueel eenvoudig in twee kamers (beide ca. 17m²) opgedeeld kan worden. De eenvoudige keuken is aan de achterzijde gesitueerd, hier is ook een ruime provisiekast, plaats voor de wasmachine en de cv-ketel. De slaapkamer (ca. 10m²) is aan de voorzijde en geeft toegang tot een ruim balkon met uitzicht over water en de binnenstad van Groningen. Zowel via de slaapkamer als via de hal is de vernieuwde badkamer bereikbaar, welke is voorzien van een wastafel en douche.

Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, de bijdrage is ⬠105,- per maand. Afgelopen jaren is de dakbedekking vervangen, kunststof kozijnen aan de voorzijde geplaatst en is het betonwerk aangepakt.

Bijzonderheden:
- Afgelopen jaar volledig gerenoveerd;
- het appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
- nieuwe Remeha HR cv-ketel;
- inpandige berging aanwezig.

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
180 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur