Louise Henriettestraat 44 -A, GRONINGEN

€ 265.000 kosten koper

Ben je op zoek naar een fijne bovenwoning aan de noordkant van de stad Groningen? Dan is deze woning die is gelegen in de geliefde Plantsoenbuurt wellicht iets voor jou. Het huis beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een bergzolder en een balkon op het zuidoosten. De woning is in 2016 gemoderniseerd, zo zijn onder andere de badkamer en het toilet vernieuwd én in 2020 is er HR++ beglazing geplaatst.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met afzonderlijke trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst in de woonkamer van circa 25m² valt direct het heerlijke lichtinval op dankzij de grote ramen. Er is ruimte voor een fijne zithoek en aan de achterzijde van de woning kun je met gemak een ruime eettafel kwijt. Aangrenzend aan de woonkamer vind je de dichte keuken van circa 5m² met toegang tot het balkon op het zuidoosten. De keuken is voorzien van onder andere een 4-pits gastoestel met afzuigkap, een oven en diverse boven- en onderkasten voor het opbergen van alle kookgerei en voorraad.

Aan de rechterzijde van het appartement bevindt zich een aparte toiletruimte. Aan de linkerzijde vind je de badkamer, die is voorzien van een wastafelmeubel met lades, een spiegelkastje en een regendouche.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop bereik je de 4 slaapkamers (11m², 7m², 4 m², 4 m²). Je kunt de kamers naar eigen wens indelen. Aan één of twee slaapkamers genoeg? Realiseer dan met gemak een walk-in closet of een thuiswerk/studeerkamer. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de cv-kast op de overloop en de opbergzolder bereik je via een toegangsluik met vlizotrap vanuit een van de slaapkamers.

OMGEVING

De woning bevindt zich op een super locatie, op slechts 5 minuten loopafstand van het Noorderplantsoen dat beter bekend staat als één van de mooiste parken van Groningen. Het bruisende stadscentrum van Groningen bereik je binnen 6 minuten fietsen en in de nabije omgeving vinden zich diverse uitvalswegen naar alle richtingen. In de buurt van de binnenstad vind je een ruim aanbod aan winkels, scholen, medische voorzieningen en diverse sportfaciliteiten.

BIJZONDERHEDEN

- Gewilde locatie
- Actieve en gezonde VvE, kosten € 92,15 per maand (inclusief opstalverzekering)
- Balkon op het zuidoosten
- Voorzien van HR++ beglazing

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging met een makelaar van ons kantoor.

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
74 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
92.15 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Inhoud
256 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
E
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur