Ludemaborg 18 , GRONINGEN

€ 645.000 kosten koper

Deze royale helft van dubbel woonhuis is gelegen in de geliefde wijk Klein Martijn in Groningen Zuid. Deze schitterende woning is gebouwd in 1994 en beschikt onder andere over een ruime living met open woonkeuken, 5 slaapkamers en een aangebouwde verlengde garage. De rustige straat en de groenrijke omgeving zouden je bijna doen vergeten dat je zo dichtbij de binnenstad van Groningen zit, maar niets is minder waar!

INDELING

Begane grond

Entree in ruime hal met toiletruimte en een open trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereik je de royale woonkamer die is uitgebouwd met een glazen erker. Niet alleen zorgt deze erker voor een ruimtelijk gevoel, je geniet in de woonkamer ook nog eens van een prachtige lichtinval. In de avond creëer je een fijne sfeer door de praktische inbouwspotjes. Nog een pluspunt in de erker is dat de geplaatste convectorputten bijdragen aan het warmtecomfort in het huis, zonder dat je een verwarmingselement in het zicht hebt!

Vanuit de woonkamer bereik je de open woonkeuken die aan de achterzijde van de woning is gelegen. De keuken is voorzien van een massief houten keukenblad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron en een 5 pits gaskookplaat met daarboven een afzuigkap. Dankzij de praktische opstelling beschikt de keuken over vele onder- en bovenkastjes, ideaal voor het opbergen van alle keukengerei en proviand! Er is ruimte voor een grote eettafel waaraan je met het hele gezin zowel van het ontbijt als van het diner geniet. In de achtergevel bevindt zich naast een reguliere deur ook een schuifpui waardoor je direct toegang tot de tuin op het westen hebt.

1e verdieping

Via de trapopgang bereik je de ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers (resp. 15, 12 en 7 m²) en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, een wastafel met spiegel, een radiator en een groot ligbad. Vanuit de ouderslaapkamer heb je toegang tot een aparte douche en suite.

2e verdieping

Via een vaste trap bereik je de ruime overloop met hobby/speelruimte en nog eens 2 royale slaapkamers (beide resp. 17 m²). Deze kamers lenen zich uitstekend voor het gebruik als slaapkamer maar zijn natuurlijk ook goed in te richten als thuiswerkplek!

TUIN

De woning wordt grotendeels omgeven door een fijne tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een voortuin met beplanting en een ruime, van grind voorziene oprit die plaats biedt voor twee auto's. De royale achtertuin is gelegen op het zonnige westen en biedt plaats voor meerdere zithoeken. Dankzij de groene beplanting beschik je over voldoende privacy. In de zomer staat de tuin volop in bloei en geniet je van prachtige kleurcombinaties dankzij de diverse vaste bloemen en planten. Het perceel is middels een achterom bereikbaar.

OMGEVING

Klein Martijn is een kindvriendelijke, jonge wijk zonder doorgaand verkeer en is gelegen in de wijk Helpman. Op korte afstand vind je diverse faciliteiten zoals winkelcentra, scholen en medische- en sportvoorzieningen. De wijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (A7 en A28) zijn snel en makkelijk te bereiken. Genieten van de natuur doe je onder andere van maart tot november in de naastgelegen volkstuin Tuinwijck. Hier vind je onder andere een boomgaard met Groningse appelrassen, een vlindertuin en een natuurspeeltuin.

BIJZONDERHEDEN

- Uitgebouwd met een glazen erker
- Parkeren op eigen terrein
- Voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen
- Achtertuin op het zonnige westen
- Energielabel B

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
273 m2
Woonoppervlakte
163 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
22 m2
Inhoud
577 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur