Marsmanlaan 4 , GRONINGEN

€ 495.000 kosten koper

Een uitzonderlijke kans om te wonen in een prachtige ruime eengezinswoning op een ideale locatie in Groningen zuid.
Deze sfeervolle woning met garage ligt aan de rand van de geliefde wijk de Wijert-zuid en is gebouwd in 1980. Met onder andere een royale living, drie slaapkamers waarvan één op de begane grond en een heerlijke tuin waarin je van veel privacy geniet biedt deze fijne woning een ultieme woonbeleving.

INDELING

Begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast en tussendeur naar de woonkamer. Bij binnenkomst in de riante, lichte woonkamer vallen direct het prachtige hoge plafond en de grote raampartijen op. Deze living straalt rust en ruimte uit! Dankzij de speelse indeling van de woning is er de mogelijkheid om meerdere zithoeken te creëren. Neem plaats op de bank en kijk naar je favoriete tv programma of kom tot rust op een heerlijke loungestoel bij de sfeervolle open haard.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een ruime woonkeuken. De L-vormige keuken is onder andere voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koel/vriescombinatie en een oven. De lichte houten fronten geven de keuken een warme uitstraling en ook hier zorgt het hoge plafond voor een ruimtelijk effect. Er is ruimte voor een grote eettafel waaraan je heerlijk lang kunt tafelen met familie of vrienden. Vanuit de woonkeuken heb je direct toegang tot de tuin.

Op de begane grond bevindt zich tevens een ruime slaapkamer, een aparte toiletruime én een badkamer die is uitgerust met een douche en een wastafel.

1e verdieping
Via de trapopgang in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers die zich aan weerszijden van de woning bevinden. In het midden is een tweede badkamer gesitueerd die is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De grootste slaapkamer is een samenvoeging van twee slaapkamers. Er is dus ook weer een mogelijkheid om er twee slaapkamers te maken zodat je op de verdieping totaal drie slaapkamers hebt.

TUIN

In de prachtig aangelegde natuurlijke tuin die is gelegen op het noorden waan je je als het ware in de vrije natuur. Het slingerende boomschors pad, de kleurrijke beplanting en de royale vijver zijn een habitat voor mens en dier waar je volop van kunt genieten. Op het aangelegde terras is er een plek om te spelen, koffie te drinken of om met zijn allen te eten.

OMGEVING

De Wijert is een wijk in het zuidoosten van de stad Groningen en bevindt zich tussen Corpus den Hoorn en Helpman.
De wijk is gunstig gelegen aan de A7 richting Drachten en de A28 richting Zwolle. Het stadscentrum van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken met de auto of de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels aan de van Lenneplaan of in het gezellige winkelcentrum van Helpman dat zich tevens in de nabije omgeving bevind.
Voor een goede balans worden de diverse woningen in deze wijk omgeven door meerdere groenvoorzieningen en waterpartijen. Tevens bevinden zich in de buurt diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN

- Nieuwe Remeha CV-ketel (2021)
- Energielabel C
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
369 m2
Woonoppervlakte
139 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud
490 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur