Marwixstraat 7 , GRONINGEN

€ 109.000

Deze mooie en zonnige benedenwoning met tuintje op het zuidwesten, is gelegen in de leuke Badstratenbuurt vlakbij het stadscentrum van Groningen. De woning is geschikt voor 1 of 2 personen en na plaatsing van een muurtje ook geschikt voor dubbele bewoning. Vanuit de woning loopt u binnen enkele minuten in het centrum, maar bent u ook zo op het hoofdstation van Groningen.

Indeling:
entree/lange gang, die toegang biedt aan (bijna) alle vertrekken en de tuin op het westen. Achteraan in de gang bevindt zich bergruimte en een kleine bergzolder.

Vanuit de gang betreedt u de L-vormige woonkamer met mooie moderne houten lamelvloer. De hoge plafonds geven de kamer nog extra gevoel van ruimte. Naast de woonkamer ligt een nette keuken met inbouw gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken stapt u ook in de zonnige tuin. Daar is het 's zomers vanaf een uur of 10 goed toeven in het zonnetje. Een heerlijke omgeving om even lekker te ontspannen.
Aan de voorzijde ligt de slaapkamer met trapkast. Omdat de slaapkamer aan de straatzijde ligt, is de beglazing voorzien van geluidswerend glas. De badkamer is modern vormgegeven en voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- gaskachel verwarming
- warmwater dmv geijser (eigendom)
- elektriciteit 3 groepen met aardlek.
- in 2013 is de buitenzijde door een schildersbedrijf geschilderd.
- hoge plafonds (3.20m)
- na het plaatsen van een wandje is de woning gemakkelijk voor dubbele bewoning met gemeenschappelijk toilet/douche geschikt te maken.

Een nette moderne benedenwoning met een mooi zonnig tuintje. U bent van harte welkom om het eens zelf te komen bekijken!

Woonoppervlakte
66 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
215 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur