M.L. Kingstraat 15 , GRONINGEN

€ 549.000 kosten koper

Op een prachtige locatie in de zeer geliefde wijk Hoornsemeer bevind zich dit geschakelde herenhuis van de hand van Otonomo architecten. De woning is gebouwd in 1994 en biedt maar liefst 175 m² aan woonoppervlakte. Kenmerkend voor de woning zijn de royale living met openslaande deuren naar de tuin, 4 slaapkamers en een ruime bijkeuken/berging. Voor een stukje ontspanning bevind het levendige recreatiegebied het Hoorsemeer zich op loopafstand en het gezellige stadscentrum van Groningen bereik je binnen 15 minuten fietsen.

INDELING

Begane grond
Entree met trapopgang, meterkast (8 groepen, dubbele aardlekschakelaar, beltrafo, digitale meters), toilet en doorgang naar de bijkeuken die is voorzien van een glazen pui met deur naar buiten. Vanuit de hal heb je toegang tot de U-vormige keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een koel/vriescombinatie (Bosch), een combimagnetron (Atag), een vaatwasser (Siemens), een 5-pits gaskookplaat (Atag), een afzuigkap (AEG), een close-in boiler en een praktische hoekcarrouselkast.
De rijk uitgeruste keuken gaat over in de royale woonkamer. De begane grond is volledig voorzien van een duurzame houten vloer die de ruimte een warme uitstraling geeft. In de woonkamer bevindt zich een een knusse open haard en door middel van openslaande deuren heb je direct toegang tot de tuin die is gelegen op het westen.

Eerste verdieping
Vanaf de ruime overloop met vide heb je toegang tot alle vertrekken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een badkamer die is voorzien van een wellness-douchecabine, een jacuzzi, een dubbele wastafel en een toilet. De badkamer is vergroot door deze samen te voegen met een volledige slaapkamer. Vanuit de slaapkamer die aan de voorzijde van de woning gesitueerd is heb je toegang tot een balkon. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en hebben een uitzicht op de tuin.

Tweede verdieping
Vanaf de overloop die is voorzien van mechanische ventilatie bereik je de royale slaap/werkkamer op de tweede verdieping. Deze kamer is van een dusdanig formaat, dat er ook gemakkelijk twee kamers van gemaakt kunnen worden. Op deze verdieping bevind zich tevens een eigen toilethoek en een technische ruimte met de cv combiketel. Vanuit de slaapkamer heb je door middel van openslaande deuren toegang tot het royale dakterras met uitzicht op de tuin.

TUIN

De fraai aangelegde tuin is gelegen op het westen en is circa 15 meter diep. De kleurrijke beplanting en de speels aangelegde vijver mét vissen zorgen ervoor dat je het unieke buitengevoel ervaart. De royale afmeting van de tuin biedt de mogelijkheid om meerdere zithoeken in te richten. Achterin de tuin bevind zich nog een fietsenberging en is er de mogelijkheid tot achterom.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
324 m2
Woonoppervlakte
175 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
13 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud
645 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, alarminstallatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur