Moddermanlaan 27 , GRONINGEN

€ 445.000 kosten koper

Sfeervol en karakteristiek jaren ’30 herenhuis aan een gewilde en groene straat in Helpman. De woning heeft maar liefs 5 slaapkamers en een ruime multifunctionele ruimte op zolder. De Moddermanlaan staat bekend als een rustige straat met statige herenhuizen. De woning bevindt zich tegenover het Helperbad en is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen die de wijk te bieden heeft, op fietsafstand van de bruisende binnenstad en nabij de uitvalswegen A7 en A28.

Deze fraaie woning is in 2012 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en bezit nog over enkele typische jaren ’30 elementen en is keurig bewoond. De woning heeft een moderne keuken, een ruime lichte woonkamer met open haard, 2 badkamers, tuin, dakterras en heeft een woonoppervlakte van 184 m2.

INDELING

Begane grond:
Entree met tochtportaal en een granieten vloer; kelder; toilet; een lichte woonkamer van 40.9 m² met mooie pvc vloer, erker, open haard en openslaande deuren naar de achtertuin; moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, quooker, vaatwasser en luxe fornuis met 6 pits kookplaat en oven); vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met een wasmachine aansluiting en de CV opstelling; ook vanuit de bijkeuken komt u in de achtertuin met achterom en schuurtje.

1e verdieping:
Overloop; 1e slaapkamer van 15.3 m² met 2 vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon/dakterras; 2e slaapkamer van 14.5 m² met 2 vaste kasten; 3e slaapkamer van 6.7 m² ook met openslaande deuren naar het dakterras; de badkamer is voorzien van een dubbele wastafelmeubel, 2e toilet, douche en designradiator.

2e verdieping:
Overloop; 4e slaapkamer van 14.4 m² met glas-in-loodramen; 5e slaapkamer van 17.8 m² met dakkapel en trap naar de zolderruimte; 2e badkamer welke is voorzien van een ligbad, 3e toilet, wastafelmeubel en designradiator.

3e verdieping:
Vaste trap naar de 3e verdieping, hier bevindt zich een schitterende ruimte van 16.7 m² welke geschikt is voor meerdere woondoeleinden. Het is een lichte ruimte met 4 tuimelramen en cai aansluiting.

Bijzonderheden
- In 2012 is de woning gemoderniseerd.
- CV combiketel uit 2012.
- Achtertuin welke in 2014 geheel gerenoveerd is met vlonder en veranda en in de middag zon heeft.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
147 m2
Woonoppervlakte
184 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud
590 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Dakraam, tv kabel

Energie

Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Intergas Prestige (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur