Parkweg 114 , GRONINGEN

€ 220.000

Zeer sfeervolle, ruime benedenwoning met 2 slaapkamers en royale zonnige tuin aan de zuidkant van de stad Groningen. Gelegen aan de Parkweg is de woning perfect gesitueerd ten opzichte van het gezellige centrum van Groningen, het Centraal Station en uitvalswegen.

De woning is in 2008 opgeknapt en voorzien van een nieuwe keuken en nieuw sanitair. De doorzonwoonkamer van ca. 38 m2 met opengebroken keuken zorgen voor een lichte, comfortabele sfeer. Via openslaande deuren in de woonkamer is de zonnige achtertuin met achterom te bereiken. In de tuin vind u een ruime vrijstaande stenen berging van ca. 13 m2.

Indeling: entree, hal met twee handige, halfverdiepte trapkasten en toegang tot de vertrekken: een slaapkamer aan de voorzijde van ca. 11 m2, een slaapkamer aan de achterzijde van ca. 10 m2 met een vaste kast voorzien van wasmachine aansluiting, badkamer met ligbad, douche, wastafel, vaste kast en cv-kast, een seperaat toilet, ruime brede woonkamer (4.20 m breed) met open keuken voorzien van afzuigkap, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat (allen Whirlpool), combi magnetron en koelkast met vriesvak.

Bijzonderheden:
- hal, woonkamer, keuken en slaapkamer voorzien van een prachtige houten vloer;
- royale vrijstaande stenen berging;
- tuin op het zuiden;
- zeer goede ligging, nabij uitvalswegen en 5 minuten lopen van het centraal station;

Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
270 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur