Paterswoldseweg 269 -3, GRONINGEN

€ 196.000 kosten koper

In een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik vind je dit heerlijke appartement met twee slaapkamers, een keuken en een volledig gemoderniseerde badkamer en toilet. Genieten van de buitenlucht doe je op het zonnige balkon op het oosten. In de onderbouw heb je beschikking over een eigen fietsenberging en aan de achterzijde van het complex bevindt zich een parkeerterrein speciaal voor bewoners.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in afgesloten portiek met intercominstallatie. In deze gemeenschappelijke entree vind je de brievenbussen en het trappenhuis en de lift naar de verdiepingen.

Eerste woonlaag:
Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag. Vanaf de gezamenlijke galerij aan de achterzijde van het complex bereik je de voordeur van de woning.

Binnenkomst in lichte hal van waaruit je toegang hebt tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de keuken die onder andere is uitgerust met een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een oven en magnetron. Niet alleen de diverse boven- en onderkastjes maar ook de praktische inbouwkasten zorgen voor flink veel opbergruimte. In de keuken is ruimte voor een grote koelkast. Onder het aanrecht bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en de vaatwasser.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Dankzij de grote raampartij én het zijraampje met uitzicht op het balkon, geniet je in de woonkamer van heerlijk lichtinval. Liever de woonkamer nog iets groter? Dit is eenvoudig te realiseren door de slaapkamer aan de voorzijde weer bij de woonkamer te betrekken. Op die manier creëer je daar bijvoorbeeld een ruime eetkamer die grenst aan de woonkamer. Voor het opbergen van diverse spulletjes, zoals bijvoorbeeld de stofzuiger, is in de woonkamer een praktische inbouwkast gerealiseerd.

De badkamer is gemoderniseerd en voorzien van een regendouche en een wastafelkastje met opbouw wasbak. De witte tegels met marmer structuur geven de badkamer een luxe uitstraling. De toiletruimte die vanuit de hal toegankelijk is, is in dezelfde sfeer gerenoveerd.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorkant (van resp. 10m²) is vanuit de woonkamer te bereiken en geeft tevens toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer (resp. 8,5 m²) is aan de achterzijde gelegen. Tot deze slaapkamer heb je toegang vanuit de hal.

BUITEN

Genieten van het voorjaarszonnetje doe je op het balkon die is gelegen op het zonnige oosten. Vanaf het balkon heb je uitzicht op het gezellige en levendige winkelcentrum aan het Overwinningsplein. Het balkon is vanuit de voorste slaapkamer toegankelijk.

OMGEVING

Het appartement bevindt zich op een ideale locatie waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Op loopafstand vind je het uitgebreide winkelcentrum Overwinningsplein dat bestaat uit meer dan 25 winkels en horeca gelegenheden. Vanaf het appartement fiets je in 10 minuten door de bruisende binnenstad naar de Grote markt en op warme, zomerse dagen is verkoeling nabij dankzij het recreatiegebied de Hoornseplas. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en de A28 zijn makkelijk en snel per auto te bereiken of maak gebruik van de frequente busverbindingen van de Paterswoldseweg. In de omgeving zijn tevens diverse scholen, sport- en medische voorzieningen te vinden.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie nabij vele voorzieningen
- Eigen (fietsen)berging in de onderbouw/kelder
- Lift in het complex aanwezig
- Eigen parkeerterrein voor bewoners
- Actieve en gezonde VvE, bijdrage € 127,- per maand
- Voorschot stookkosten blokverwarming € 100,- per maand

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
60 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
127.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
3 m2
Inhoud
174 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur