Paterswoldseweg 271 -2, GRONINGEN

€ 189.000 kosten koper

In een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik vind je dit appartement met twee slaapkamers, een keuken en een badkamer met douchecabine en een wastafel. Genieten van de buitenlucht doe je op het zonnige balkon op het oosten. In de onderbouw heb je beschikking over een eigen fietsenberging en aan de achterzijde van het complex bevindt zich een parkeerterrein speciaal voor bewoners.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in afgesloten portiek met intercom. In deze gemeenschappelijk entree met ruime hal vindt je onder andere de brievenbussen, het trappenhuis én een lift naar alle verdiepingen.

Tweede woonlaag:
Het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag. Vanaf de gezamenlijke galerij aan de achterzijde van het complex bereik je de voordeur van de woning.

Binnenkomst in hal van waaruit je toegang hebt tot de meeste vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de eenvoudige keuken waarbij er onder het aanrecht ruimte is voor het aansluiten van de wasmachine.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning waardoor je uitzicht hebt op de bruisende Paterswoldseweg. Doordat de woning zich op de tweede woonlaag bevindt heb je toch een verbinding met de straat zonder dat je privacy er onder leidt, ideaal!

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan er één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning is gelegen. Heb je aan één slaapkamer genoeg? Dan kun je de slaapkamer die zich aan de voorzijde bevindt eenvoudig bij de woonkamer betrekken waardoor je een grotere woonkamer creëert. Vanuit deze slaapkamer heb je toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning.

OMGEVING

Op loopafstand vind je het uitgebreide winkelcentrum Overwinningsplein dat bestaat uit meer dan 25 winkels en horeca gelegenheden. Vanaf het appartement fiets je in 10 minuten door de bruisende binnenstad naar de Grote markt en op warme, zomerse dagen is verkoeling nabij dankzij het recreatiegebied de Hoornseplas. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en de A28 zijn makkelijk en snel per auto te bereiken of maak gebruik van de frequente busverbindingen van de Paterswoldseweg. In de omgeving zijn tevens diverse scholen en het sportpark Corpus den Hoorn te vinden.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie nabij vele voorzieningen
- Eigen (fietsen)berging in de onderbouw/kelder
- Eigen parkeerterrein voor bewoners
- Lift in het complex aanwezig
- Actieve en gezonde VvE, bijdrage VvE € 152,45 per maand en € 60,- voorschot stookkosten

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
60 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
152.45 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
3 m2
Inhoud
174 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, lift

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Gasboiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur