Paterswoldseweg 291 , GRONINGEN

€ 215.000 kosten koper

Leuk en gedeeltelijk vernieuwd appartement op een ideale locatie in de buurt Corpus den Hoorn in Groningen Zuid. Deze lichte woning is gelegen op de eerste woonlaag en beschikt onder andere over een knusse woonkamer en eetkamer met uitzicht over de levendige Paterswoldseweg, een ruime keuken, twee slaapkamers en een heerlijk balkon op het zuidoosten.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in afgesloten portiek met intercom. In deze gemeenschappelijke entree met ruime hal vind je onder andere de brievenbussen en het trappenhuis.

Eerste woonlaag:
Vanaf de gezamenlijke galerij bereik je de voordeur van de woning. Binnenkomst in ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerkant bevindt zich de keuken van 9 m² die is uitgevoerd in moderne witte fronten en een zwart aanrechtblad. Dankzij de diverse boven- en onderkasten is er voldoende opbergruimte en daarnaast is de keuken uitgerust met moderne gemakken zoals een grote koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een inductiekookplaat, compleet met platte afzuigkap. De gezellige spotjes boven het aanrechtblad zorgen voor een aangename sfeer en onder het blad is een handige ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de lichte woonkamer van 22.5 m² die grenst aan de eetkamer van 10.4 m². In beide ruimtes geniet je dankzij de grote ramen van heerlijk veel lichtinval. Het balkon, dat bereikbaar is vanuit de eetkamer, biedt een aangename buitenruimte waar je kunt genieten van de frisse lucht. Er is ook de mogelijkheid om de eetkamer weer tot een extra slaapkamer te verbouwen.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan één aan de voorzijde is gelegen en de andere aan de achterkant. De grootste slaapkamer is 13.8 m² en daar past makkelijk een 2 persoons bed in. De kleinere slaapkamer van 9.8 m² wordt nu gebruikt als kleedkamer en heeft een losse kast ideaal voor het opbergen van kleding en andere persoonlijke spullen. De badkamer is tevens vanuit de hal bereikbaar en is voorzien van een (inloop)douche met glazen douchewand en een wastafelmeubel compleet met hoge kast en spiegel met armatuur. Het toilet is vernieuwd en voorzien van een wandcloset.

In de kelder heb je de beschikking over een ruime eigen berging, ideaal voor het stallen van de (brom)fietsen of overige spullen.

OMGEVING

De ligging is ideaal te noemen. Aan de overkant van de straat vind je het uitgebreide winkelcentrum op het Overwinningsplein dat bestaat uit meer dan 25 winkels en horeca gelegenheden. Vanaf het appartement fiets je in 10 minuten door de bruisende binnenstad naar de Grote markt en op warme, zomerse dagen is verkoeling nabij dankzij het recreatiegebied de Hoornseplas. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en de A28 zijn makkelijk en snel per auto te bereiken of maak gebruik van de frequente busverbindingen van de Paterswoldseweg. In de omgeving zijn tevens diverse scholen en het sportpark Corpus den Hoorn te vinden.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie nabij vele voorzieningen
- Aanvaarding kan op korte termijn
- Complex is voorzien van een lift
- Ruime, eigen fietsenberging van 14.8 m²
- Uitstekende bereikbaarheid en bushalte op loopafstand
- Afgesloten parkeerterrein achter het complex

Soort appartement
Galerijflat
Woonoppervlakte
84 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
158.58 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
14 m2
Inhoud
220 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, lift

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur